De bekroonde tattoo-artiest Simon Mora uit Liverpool is een expert als het gaat om blackwork-tatoeages.

Simon is momenteel gevestigd in The Artem Gallery in het stadscentrum van Liverpool en maakt daar zijn kenmerkende donkere ontwerpen. Van geliefde Simpsons-personages tot spookachtige schedels, gedurfde letters en alles daartussenin, Simon is een veelzijdige artiest met zijn eigen kenmerkende stijl.

Nadat hij zijn tattoo-carrière begon bij L1 Ink Chapter 2 Tattoo Studio, bouwde Simon snel zijn tattoo-repertoire op. Hij probeerde verschillende stijlen uit, produceerde kleurrijke traditionele ontwerpen en opvallend neo-traditioneel werk, voordat hij overstapte naar Design 4 Life, waar hij zijn vak echt onder de knie had.

Daar bracht Simon een aantal jaren door met het perfectioneren van zijn unieke stijl van blackwork en vestigde hij zich als een top tattoo-artiest in het Noord Westen van Engeland.

Tijdens zijn tijd bij Design 4 Life bezocht Simon veel tattoo-conventies en nam hij deel aan wedstrijden om zijn vaardigheden te demonstreren. Hij won de 1e plaats voor 'Best Blackwork' op Tatcon Blackpool 2016 voor een geweldig mot-achterstuk (voordat hij in 2019 zijn kroon opeiste bij zijn terugkeer)!

In 2017 opende Simon zijn eigen studio, Hollow Crown Tattoo, tot grote vreugde van zijn klanten. Daar creëerde hij een aantal uitzonderlijke tatoeages, waaruit zijn liefde voor griezelige, gotische beelden bleek.

Simon is nu gevestigd in The Artem Gallery en is verheugd om zijn tanden te zetten in wat 2022 te bieden heeft en we kunnen niet wachten om meer van zijn ongelooflijke donkere tatoeages te zien!

Om zijn geweldige werk te creëren, gebruikt Simon verschillende benodigdheden van Killer Ink, waaronder de Stigma-Rotary® Force draadloze tattoo-machine, KWADRON-cartridges en Dynamic tattoo-inkt.

Je kunt op de hoogte blijven van alle nieuwste tatoeages van Simon Mora door hem te volgen op Facebook en Instagram!