De allereerste Gods of Ink-tattoo-conventie werd gehouden in het Messe Frankfurt Forum in Duitsland, en we kunnen gerust zeggen dat het evenement een enorm succes was!

Gemaakt door Miki Vialetto - vooral bekend als de helft van het duo dat de London Tattoo Convention zo spectaculair maakte - Gods of Ink is iets centraler gelegen voor internationale artiesten, met meer dan 350 tattoo-artiesten van wereldklasse die hun opwachting maken.

Bekijk onze video voor bekroonde tattoo-artiesten, optredens in de lucht en nog veel meer!

Op de conventie waren verschillende van onze gesponsorde artiesten te gast, en een paar van hen gingen er met prijzen vandoor! Felicitaties voor Igor Mitrenga voor het winnen van 'Best Realism', en aan Yarson voor het behalen van een zeer respectabele tweede plaats in dezelfde categorie. Matt Jordan ging naar huis met 'Best Black and Grey', terwijl Rich Harris zowel 'Best Colour' als de 3e plaats in 'Best of Show' behaalde.

Een speciale shout out naar de door World Famous Ink gesponsorde artiest Vladislav Shetikov voor het mee naar huis nemen van 'Best of Show' voor deze waanzinnig kleurrijke samenwerking met Nikolai Ivanov.

We wachten met ingehouden adem op de aankondiging van de 2024 Gods of Ink Convention - hopelijk zien we je dan!