A Pound of Flesh  maakt ongelooflijke innovaties in de wereld van tatoeëerbare en piercebare synthetische huid, van platte huidvellen tot superrealistische ledematen!

A Pound of Flesh, vooral bekend om zijn afgehakte armen, handen en voeten, creëert de meest levensechte synthetische huiden op de markt in een hele reeks leuke vormen.

We spraken met Kayleigh Tanthorey, Director of Marketing bij A Pound of Flesh, over hoe het bedrijf begon, de grappen die ze met elkaar uithaalden en de onheilspellende Wall of Flesh die spookt op hun kantoor.

Wanneer is A Pound of Flesh opgericht en welk probleem probeerde je op te lossen?

Totdat APOF werd opgericht, was er niet echt een manier voor mensen om te oefenen met tatoeëren of zelfs maar alleen stukken voor de lol te tatoeëren als er geen klant in de rij stond voor wat je wilde doen. Leerlingen wendden zich tot latexalternatieven of varkenshuid, of gewoon vrienden en familie die er vertrouwen in hadden, wat allemaal geen optimale opties zijn.

APOF vervulde die behoefte en ging verder dan alleen platte oefenblaadjes (hoewel we die ook hebben) om 3D-modellen aan te bieden die niet alleen veel meer aanvoelen als echt vlees dan al het andere dat beschikbaar is, maar ook meer levensechte oefensituaties bieden. Ze helpen leerlingen om beter te begrijpen hoe ze moeten werken en om stukken te creëren die rekening houden met de natuurlijke krommingen van het menselijk lichaam.

Ook al vulde het product een enorm gat in wat er beschikbaar was voor leerlingen, het stelde doorgewinterde kunstenaars ook in staat om creatief te worden, nieuwe technieken en producten uit te proberen en zelfs hun werk te laten zien op manieren die voorheen nooit mogelijk waren.

Wat is jouw rol in het bedrijf?

Ik ben de marketingdirecteur.

Ben je een tatoeëerder of tattoo-liefhebber?

Nu zou ik waarschijnlijk in de categorie liefhebbers vallen. Eerder in mijn carrière heb ik een traditionele stage gevolgd en een tijdje in winkels gewerkt. Toen begon ik nauw samen te werken met een machinebouwer en raakte ik erg betrokken bij de apparatuur en benodigdheden, en ik genoot echt van alle artiesten die ik via die kant van de industrie kon helpen bereiken.

Hoeveel tatoeages heb je en heb je een favoriet?

Ik weet niet of ik ze zou kunnen tellen, maar ik heb beide benen redelijk vol en een van mijn armen halverwege. Ik weet niet of ik een favoriete tatoeage zou kunnen kiezen zonder een vriend te beledigen, maar een van mijn coolste tattoo-ervaringen was een tatoeage laten zetten door Victor Chil voor de London Tattoo Convention enkele jaren geleden in een ruimte met een prachtig uitzicht op The Gherkin wat, omdat ik uit de Verenigde Staten kom, een ongelooflijke ervaring was (als je de uren van pijn negeert).  Hij maakte een ongelooflijke roze spoelmachine aan de zijkant van mijn knie die er nog steeds geweldig uitziet!

Kun je ons vertellen over de anderen die samen met jou bij A Pound of Flesh werken?

We hebben een waanzinnig getalenteerde crew die achter de schermen werkt om al dit nepvlees te creëren. De hoeksteen is echt ons team voor het maken van mallen - ze hebben heel veel ervaring met het maken van rekwisieten en hebben dat kunnen vertalen naar APOF, door onze sculpturen en 3D-modellering te maken en ze vervolgens om te zetten in de mallen die we gebruiken in het productieproces.

Van daaruit hebben we een intern team dat zich toelegt op het mengen van de siliconen, pouring/curing en daadwerkelijk de producten maken die we dagelijks verkopen, en een andere groep die ze verpakt en over de hele wereld laat verzenden.

Haal je grappen uit met elkaar met behulp van je producten?

Oh, ja ... we hebben absoluut veel te veel plezier met sommige van onze vreemdere huiden. Afgelopen Halloween heeft een van onze fotografen bijvoorbeeld een "Tattooable Cutie Doll Séance" in de studio opgezet. Die hebben we zeker gebruikt voor social media.

Dan hebben we af en toe een "grap" waarbij we iemand op de schouder tikken - of, je weet wel, iemands haar strelen - met een APOF-hand wanneer ze het niet verwachten. Onze Design Manager maakt zich daar de meeste dagen schuldig aan. Ik denk dat de langst bestaande grap was toen we een tatoeëerbare voet aan de onderkant van het bureau van onze Content Writer plakten. Hij merkte het een week lang niet op.

Het is soms vreemd. We zijn allemaal vreemd.

Vind je het belangrijk dat artiesten oefenen op synthetische lichaamsdelen zoals handen voordat ze aan het echte werk beginnen?

Absoluut. Dat was een van de belangrijkste basisprincipes achter A Pound of Flesh: onze overtuiging dat kunstenaars een betrouwbare bron nodig hebben voor hoogwaardig oefenmateriaal, zodat ze geen fouten maken bij echte klanten.

Levensechte oefenskins bereiden artiesten niet alleen voor op 'het echte werk', maar zorgen ervoor dat wanneer ze klanten aannemen , ze klaar zijn om hun beste werk tot nu toe te produceren. Bovendien zal een leerling-tatoeëerder die zijn eerste klant aanneemt, minder geïntimideerd zijn door de kromming en textuur van echte handen, voeten en torso's als ze al hebben geoefend op onze siliconen oppervlakken (die die textuur en kromming zo nauwkeurig mogelijk weerspiegelen). Maar, zoals ik al eerder zei, deze canvassen zijn niet alleen voor beginnende kunstenaars. Ervaren tatoeëerders kunnen ook nieuwe technieken uitproberen en vol vertrouwen nieuwe stijlen aanpakken nadat ze ermee op een levensecht oppervlak hebben gewerkt.

Dus eigenlijk vergroot oefenen op nep lichaamsdelen het zelfvertrouwen van iedereen en maakt het onze branche professioneler, waarbij zelfs beginnende artiesten veel meer in staat zijn om hun klanten een kwaliteitservaring te geven. Bovendien geeft tatoeëren op nep-lichaamsdelen je iets cools om toe te voegen aan je 3D-portfolio... in tegenstelling tot citrus uit je plaatselijke kruidenierswinkel, die uiteindelijk gaat rotten.

Kun je oefenhuid hergebruiken?

Tatoeages op APOF zijn net zo permanent als op de echte huid, dus je kunt ze niet schoonmaken en opnieuw gebruiken. Maar, in tegenstelling tot echte huid, zijn al onze APOF-flats dubbelzijdig, dus je krijgt een voor- en achterkant voor dubbel oefenen!

Beste manier om een sjabloon aan te brengen op oefenhuid?

Omdat onze oefenhuiden van siliconen zijn gemaakt, is het proces voor het aanbrengen van een sjabloon een beetje anders dan het proces bij een echte huid.

Je wil je oefenhuid eerst reinigen. Dus bevochtig gewoon een papieren handdoek met isopropylalcohol en veeg ermee langs het oppervlak van je oefenhuid.

Vervolgens bevochtig je een andere papieren handdoek met isopropylalcohol, wrijf je Speed Stick deodorant rechtstreeks op de papieren handdoek en wrijf je de papieren handdoek op het oppervlak van je oefenhuid. Dat is eigenlijk je stencilapplicator.

Daarna breng je je stencil aan. We hebben een geweldige video die je stapsgewijze instructies geeft voor al onze producten. Je kunt het hieronder bekijken!

Is het belangrijk voor tatoeëerders om verschillende oefenhuidkleuren te proberen?

Oefenen op verschillende tinten is een geweldige manier om je voor te bereiden op de diversiteit aan echte cliënten die elk moment binnen kunnen lopen. Vooral tijdens het trainen is er een groot verschil in de manier waarop je een zwart en grijs stuk op een Fitzpatrick 2- klant zou benaderen versus een Fitzpatrick 5. Siliconen zijn een geweldige manier om te oefenen en ervoor te zorgen dat je tatoeages voldoende contrast en leesbaarheid hebben op alle huidtinten.

Zijn sommige huiden ook bruikbaar voor het oefenen van piercings?

Ja, we bieden een selectie van producten die je ook kunt gebruiken om te oefenen met piercings, zoals onze Practice Lips Body Bit. Deze zijn speciaal ontworpen voor het oefenen van piercings (en ook oefenen met PMU). Je kunt eenvoudig piercingmarkers op het siliconenoppervlak gebruiken, door het materiaal prikken alsof het echte huid is en zelfs enkele van je beste lipjuwelen laten zien. We hebben nu een volledige lijn lichaamsdelen in de maak, speciaal gemaakt om te oefeen met piercingen, die we hebben ontwikkeld met een piercer met veel geweldige opties voor elk type piercingpraktijk.

Hoe maak je je synthetische huid zo levensecht?

Er is veel moeite en experiment in gestoken om APOF zo levensecht mogelijk te laten aanvoelen — we hebben in het begin talloze testrondes doorlopen om de juiste mix van siliconen te krijgen die het meest lijkt op hoe de echte huid aanvoelt wanneer je deze aan het tatoeëren bent. Door dat proces hebben we duizenden manieren gevonden om een slechte synthetische huid te maken voordat we de juiste manier vonden.

Naast de formule zijn de mallen een andere belangrijke factor voor hoe echt onze 3D-items zoals handen en armen eruit zien en aanvoelen. De aandacht van onze vormmakers voor detail en het vermogen om kleine details van de huidtextuur vast te leggen, voegt een element van realisme toe dat je nergens anders op hetzelfde niveau ziet.

Wat is het meest inventieve dat je een artiest met je producten hebt zien doen?

Dat is moeilijk te zeggen - we hebben door de jaren heen VEEL rare dingen zien gebeuren met onze creaties!

Ik denk dat een van de meer creatieve dingen tot stand kwam met onze meest recente Battle of the Ducks, waar artiesten een van onze Lucky Duckys konden tatoeëren en opsturen om kans te maken op $2.500. Een van onze deelnemers werd heel creatief en creëerde een volledig waargebeurd misdaad-achtergrondverhaal voor haar getatoeëerde eend - het arriveerde "gestikt" in condooms met Polaroid "bewijs" en een volledig moordverhaal - het was behoorlijk ongelooflijk en zo'n out of the box manier om een inzending in te dienen. De tatoeages waren ook geweldig!

Vecht je liever tegen 1 Lucky Ducky ter grootte van een paard of tegen 100 paarden ter grootte van een Lucky Ducky?

Ervan uitgaande dat beide ongewapend zijn, zouden het 100 paarden ter grootte van een Lucky Duckyzijn, 100%... Ik ben 1,75 lang, dus een eend ter grootte van een paard kan me in een oogwenk verpletteren, maar ik denk dat ik heel veel minipaardjes aankan. Ze hebben niet de behendigheid om te klimmen, en ik zou ze gemakkelijk van me weg kunnen schoppen of weggooien, hoewel ik eerlijk gezegd waarschijnlijk het grootste deel van mijn inspanningen zou besteden aan het proberen ze te temmen en in huisdieren te veranderen. Hoe schattig zouden paardjes in Lucky Duck-maat zijn?!

Hoe kwam je op het idee om de cutie doll te maken, en hoe populair zijn ze geweest?

Cutie-dolls zijn altijd een standaard geweest in tattoo-flash, en het was een leuke manier om op een nieuwe manier met enkele van deze oudere tattoo-thema's te spelen. Ik denk dat er een laagje humor zit in alles wat we maken, en het is ook gewoon een dwaze manier om iets te doen wat verboden is door deze kleine baby's te tatoeëren. Ons team heeft er zeker plezier in om met ze te spelen en ze in vreemde situaties op sociale media te plaatsen - een van onze favorieten was een kleine, getatoeëerde baby-séance afgelopen Halloween.

Waarom heb je ervoor gekozen om producten te maken in Fitzpatrick-tinten 2-5?

Vertegenwoordiging en inclusie is iets dat zo belangrijk is, en iets dat de tattoo-industrie maar langzaam op de voorgrond treedt. Er is op veel manieren een gat in de branche als het gaat om een donkere huid - van opname in portfolio's en features op Instagram-accounts van artiesten tot educatie en beschikbare producten. Tot voor kort waren er geen middelen om te oefenen op verschillende huidtinten en om artiesten te helpen de verschillen te begrijpen.

Wat is het vreemdste item dat je hebt gemaakt in nephuid?

Het is misschien niet zo'n raar object, maar de schaal maakt het zeker opmerkelijk - we hebben onlangs een aantal op maat gemaakte vellen van 2 meter gemaakt die enorm waren. Het wordt in het magazijn liefkozend de Wall of Flesh genoemd, maar het is behoorlijk griezelig om een vlezige massa ter grootte van een laken rond te laten fladderen.

Wat verkoopt beter: linkerhand of rechterhand?

Meer mensen gaan voor rechts in handen, maar het is verrassend verdeeld 50/50 als het gaat om rechter versus linker armen of voeten.

Waarom A Pound of Fruit gebruiken in plaats van een echte grapefruit?

De grapefruits zijn gemaakt als een leuke manier om eer te bewijzen aan de manier waarop velen van ons leerden tatoeëren op fruit - en het is een leuke manier om je eerste tatoeages te bewaren en te zien hoeveel je groeit naarmate je carrière vordert, zonder dat het rot of beschimmeld raakt.

Welke nieuwe producten ga je hierna uitbrengen?

Ik kan hier niet teveel weggeven, maar we zijn nog maar net begonnen - we hebben binnenkort een heleboel leuke en opwindende dingen. Ik denk dat mensen het fantastisch zullen vinden om ze te tatoeëren. We denken constant aan nieuwe en willekeurige objecten die leuk zouden zijn om te tatoeëren - en hoewel er veel afwijzingen zijn geweest (RIP tatoeëerbare hotdogs), is er een LAAAAANGE lijst van vlezige sculpturen en vormen die we snel tot leven willen brengen .

Welke tattoo-artiesten duwen de industrie momenteel vooruit?

Ik voel me altijd slecht als ik namen laat vallen omdat ik vrijwel zeker iemand zal vergeten, maar er gebeuren momenteel zoveel geweldige dingen in de branche - de nieuwe kunststijlen en grenzen die in het algemeen worden verlegd in het tatoeëren zijn ongelooflijk. Ik ben ook opgewonden om de artiesten te zien die de industrie vooruit helpen, niet alleen artistiek, maar ook door middel van innovatie en veranderingen in de gevestigde industrienormen.

Er zijn nu veel meer artiesten die zich op de toekomst richten en onderwijs aanbieden aan toekomstige tatoeëerders op nieuwe manieren die veel opener zijn dan ooit in mijn tijd in de branche. Fenomenale artiesten met verbluffende portfolio's beginnen online cursussen en trainingen voor nieuwe artiesten aan te bieden op een open manier die we echt nog niet eerder hebben gezien – er zijn veel meningen over of dat uiteindelijk een goede of een slechte zaak is, maar het is een idee dat echt op stoom komt en er worden constant nieuwe versies en lessen gelanceerd. Ik ben opgewonden om te zien hoe dat groeit en evolueert.

Gaat A Pound of Flesh naar conventies in 2023?

We besteden al onze tijd aan het werken aan nieuwe mallen en het creëren van nieuw vlees, dus we gaan niet vaak op pad. Maar je kunt op elke show altijd wat lichaamsdelen of Cutie Dolls vinden, omdat we zoveel geweldige distributeurs hebben die voor ons aanwezig zijn.

Wat heeft de toekomst in petto voor A Pound of Flesh?

De toekomst voor A Pound of Flesh is, zoals gewoonlijk, raar, onvoorspelbaar en heel leuk. We zullen nooit onthullen wat we in onze faciliteiten "brouwen", maar we denken altijd aan innovatieve vormen en oppervlakken die kunstenaars uitdagen en hun 3D-portfolio's opfleuren.

Naarmate we uitbreiden naar de PMU- en piercingwereld, zullen we ook steeds meer oefenmallen aanbieden die bruikbaar zijn voor een grote verscheidenheid aan artiesten. Er zou genoeg vlees moeten zijn voor iedereen!

Grote dank aan Kayleigh voor het nemen van de tijd om onze vragen te beantwoorden - we weten dat je je handen vol moet hebben!

Zorg ervoor dat je A Pound of Flesh en hun capriolen op Instagram en Facebook bekijkt, of bekijk het volledige assortiment synthetische skins, inclusief handen, armen en Cutie Dolls in Fitzpatrick-tinten 2-5!