Stellar 2.0-naaldcartridges liggen binnekort in onze magazijnschappen en we zijn nu al benieuwd wat jij ervan zult vinden!

Met kleurgecodeerde backstems en verpakking, plus een combinatie van membraan en stabilisator, nemen Stellar 2.0-cartridges het geliefde bestaande Stellar-cartridgeontwerp over en maken het voor artiesten nog handiger om te gebruiken.

We spraken met Liam McGibbon, productexpert bij Stellar, over hoe deze slimme cartridges zijn ontworpen, waarom ze zowel een stabilisator als een membraan bevatten, en enkele van de gekke configuraties waar kunstenaars nu al om vragen!

Kun je ons iets vertellen over de 20/20 garantie op Stellar 2.0 cartridges?

Er zijn twee dingen die we willen dat alle artiesten hebben als ze Stellar 2.0-cartridges gebruiken, en dat is vertrouwen en plezier. De 20/20 garantie betekent dat als een artiest een defect aan zijn doos opmerkt, hij ons dit kan laten weten en wij deze zullen vervangen. Wij willen dat de kwaliteit een garantie is en geen loterij.  

Hoe helpen de kleurgecodeerde dozen kunstenaars tijd te besparen?

De configuraties die je graag wilt gebruiken, zijn nu in één oogopslag te vinden, zodat je wat tijd kunt besparen op het instellen. Toen ze voor het eerst op de markt kwamen waren cartridges de oplossing om tijd te besparen tijdens het tatoeëren, zodat kleine dingen zoals kleurcodering samen nog meer tijd in de studio kunnen besparen.        

Waarom is het nuttig om configuraties op de cartridges te laten afdrukken?

Aah, we gaan verder in onze zoektocht naar tijd besparen! Cartridges kunnen er tijdens het gebruik hetzelfde uitzien, vooral als je er een paar in dezelfde configuratie open hebt staan. Omdat de configuratiespecificaties hoger op de cartridge staan, kun je precies zien welke cartridge je tijdens gebruik wilt bevestigen of opnieuw wilt bevestigen.

Hoe zijn de kleurgecodeerde backstems nuttig tijdens het werken?

Waar is dat gebogen magazijn? Is het deze doorzichtige cartridge? Of deze doorzichtige cartridge?' Ik weet zeker dat een paar artiesten deze situatie eerder zijn tegengekomen met hun open carts op het werkstation.

De kleurcodering ziet er niet alleen best cool uit als ze op een rij op je werkblad staan, maar maakt ook een verschil om ze efficiënt te kunnen identificeren. Dus wanneer de configuraties tijdens de installatie worden gekozen, gecontroleerd en geopend, kun je erop vertrouwen dat je elke keer tijdens de tattoo-sessie de juiste kiest.

Hoe werkt de run-straightliner-technologie?

Sommige naaldconfiguraties hebben de neiging te wiebelen tijdens het draaien. Het toevoegen van een stabilisator aan de cartridge zorgt voor extra ondersteuning, waardoor de naald goed blijft zitten.  

Waarom is roestvrij staal 304 geweldig voor naalden?

304 roestvrij staal biedt grote sterkte en vormbaarheid, wat bij gebruik van tattoo-cartridges betekent dat de scherpe punt van de naald tijdens gebruik scherp blijft zonder stomp te worden of uit vorm te buigen. Dit betekent minder huidtrauma voor een betere genezing.

Waarom worden Stellar 2.0-cartridges geleverd met interne stabilisatoren? *en* membranen?

De membranen zijn standaard aanwezig, zodat de inkt in de cartridge blijft en er geen vloeistoffen in je machine lekken. Bovendien trekt het membraan de naald voor de veiligheid weer omhoog in de behuizing wanneer de machine stopt met draaien.  De interne stabilisator voorkomt dat de naald wiebelt tijdens het gebruik, zodat je elke keer schone, nauwkeurige slagen kunt maken, ongeacht het aantal naalden. Beide componenten hebben hun eigen rol.

Kun je ons iets vertellen over de Whipshading Stipple Magnum-configuraties?

Nee... Grapje. De lay-out van de Whipshading Magnum ziet er dus uit als een serie van 3 Round Liners op een rij, met een tussenruimte ertussen. Deze opening betekent dat je meer dekking kunt krijgen tijdens het stippelen of whip shading zonder enige consistentie te verliezen. Ze zijn een relatief nieuwe configuratie in het tatoeëren, maar hebben veel lof gekregen.

Ga je nog meer configuraties toevoegen aan het assortiment?

Wie weet wat de toekomst zal brengen. We krijgen steeds de vraag of er grote liners (ik heb het over 111RL) in het assortiment zitten, dus suggesties als deze zullen in overweging worden genomen.

Zullen we Stellar 2.0-cartridges zien op congressen in 2024?

Ja! We zijn dit jaar begonnen met samples op de Brighton Tattoo Convention als warming-up, en we hebben geweldige feedback gekregen! Wanneer ze uitkomen, zullen ze onze nieuwe standaard zijn op congressen.

Als ik een doos aan een artiest overhandig, vraag ik hem of haar om ons te laten weten wat ze ervan vinden, want ik hoor graag feedback over Stellar.

Veel dank aan Liam voor het uitleggen van de hoogtepunten van Stellar 2.0-cartridges en het delen van zijn ervaringen in de tattoo-industrie!

Stellar 2.0-cartridges zijn binnenkort verkrijgbaar in de Killer Ink-store, dus houd het in de gaten en koop een pakket in jouw favoriete configuratie. En vergeet niet ons te laten weten wat je ervan vindt!