Het Adelphi Hotel in Liverpool werd opnieuw overspoeld door een massa tattoo artiesten, liefhebbers en verzamelaars voor de lente-editie van 2022's Liverpool Tattoo Convention!

Als onze locale conventie, waren we daar om bij te praten met een aantal van onze gesponsorde artiesten en om te kijken welk werk het goud zou krijgen.

Tot de nok toe gevuld met meer dan 250 artiesten verspreid over vijf zalen - plus live entertainment en optredens van bands - was er zoveel te doen en te zien dat wij u een klein stukje van de actie hebben meegegeven.

Bekijk onze conventie video hieronder voor interviews met artiesten, verbazingwekkende body art en nog veel meer!

Een speciaal applaus voor onze gesponsorde artiest Dean Gunther, die 'Best of Show' won en tweede werd in de categorie 'Best Large Colour' voor hetzelfde stuk, een ongelooflijke op Afrika geïnspireerde borsttattoo.

Onze goede vriend Lom nam ook twee prijzen mee naar huis - 'Best Small Black and Grey' en 'Best of Sunday' voor twee afzonderlijke tatoeages.

We kijken uit naar de herfsteditie van de Liverpool Tattoo Convention, die van 28 tot 30 oktober plaatsvindt. We hopen jullie daar in groten getale te zien!