De langverwachte Milano Tattoo Convention keert terug in 2022 voor nog een jaar van ongelofelijke tattoo artiesten en uitzonderlijk entertainment.

Nadat de Milano Tattoo Convention in 2021 werd afgelast wegens de pandemie van het Coronavirus, komt ze nu terug met een knal!

De 26e editie van de conventie wordt gehouden in Fiera Milano City nabij het centrum van Milaan van 21 tot 23 oktober en er zullen meer dan 400 van de beste tattoo artiesten uit de hele wereld aanwezig zijn.

Hoewel de grootste attractie van het evenement natuurlijk de vele getalenteerde tatoeëerders zijn, is er het hele weekend door ook veel ander entertainment, van lucht- en dansoptredens tot shows van de extreme groep voor lichaamsmodificatie, Mutant Suspension Squad.

Te midden van dit alles vindt je een flink aantal van onze gesponsorde kunstenaars. Ga langs bij de zwart-grijs realisme-experts Thomas Carli Jarlier, Yarson Stahowic en Dimitris Panagopoulos, die elk hun eigen kijk op de stijl hebben, of ga langs bij Christian Boye Larsen om zijn uit de vrije hand getekende monstertattoo's te bekijken.

Voor realistische horrorwerken kun je terecht bij Sandry Riffard en Mirel, die beiden een unieke draai aan het thema geven. Als je op zoek bent naar fantasie portretwerk, dan is Sampaguita Jay je vrouw, en je zult veel abstracte tatoeages en surrealisme vinden bij Damian Gorski, Tomasz Torfinski en Rich Harris.

Er zullen ook een hele reeks wedstrijden zijn tijdens de drie dagen durende extravaganza, met prijzen voor de meest opmerkelijke tatoeages die tijdens het evenement zijn gemaakt. Er zullen prijzen worden uitgereikt in de categorieën 'Black & Grey' en 'Colour' voor kleine, middelgrote en grote ontwerpen, met een 'Best of Friday', 'Best of Saturday' en een 'Best of Show' om de zaken af te ronden.

Met artiesten uit alle hoeken van de wereld, kunnen we niet wachten om de verbazingwekkende tatoeages te zien die dit jaar uit de conventie zullen komen en we hopen jullie allemaal daar te zien!