Er is behoorlijk wat voor nodig om ons zo enthousiast te krijgen over tattoo-cartridges, maar met zoveel tijdbesparende functies en een primeur in de branche met 20/20 garantie, zijn de Stellar 2.0-cartridges erin geslaagd ons helemaal hyped te krijgen.

Dus wat is er cool aan de Stellar 2.0-reeks, en hoe verhoudt deze zich tot de vorige reeks?

Enorm scala aan configuraties

Elk merk kan een Round Liner of Round Shader op de markt brengen, maar het Stellar 2.0-assortiment breidt zich uit naar nog ongebruikelijkere configuraties, waaronder Magnums, Curved Magnums en zelfs Whipshading Stipple Magnums, een van de nieuwste configuratietypes de echt indruk maakt op tattoo-artiesten.

Zelfs de Round Liners zijn verkrijgbaar in speciale typen, zoals Textured, Traditional en Hollow configuraties, dus welk type cartridge je ook gewend bent, je zult een uitstekende vervanging vinden in het Stellar 2.0-assortiment!

Run-Straight Liner-technologie

Al deze Liner-configuraties zijn uitgerust met de run-straight liner-technologie van het merk, die de montagetoleranties fijner houdt dan een haarbreedte om wiebelen en zijwaartse bewegingen van je naald volledig te elimineren. Trek met vertrouwen lijnen!

Natuurlijk zijn Stellar 2.0-cartridges ook uitgerust met interne membranen die voorkomen dat vloeistoffen in de machinemotor terechtkomen en die de naalden naar binnen trekken wanneer het niet wordt gebruikt.

304 roestvrij staal

De hoogwaardige roestvrijstalen constructie van Stellar 2.0-naalden is om twee redenen ideaal voor tatoeage: het heeft een grote sterkte en een geweldige vormbaarheid.

Wat dat betekent is dat het ongelooflijk goed een scherpe rand aankan, en dat het scherp blijft zolang je het gebruikt, zonder dat het dof wordt of uit vorm buigt.

Kleurcodering en identificatie

Een van de grootste pijnpunten voor tattoo-artiesten is het in één oogopslag vinden van de juiste tattoo-cartridge. Of u nu de voorraadkamer doorzoekt op zoek naar de juiste doos met cartridges, of je 5RS probeert op te halen van een werkstation vol met Liners en Shaders, het is gewoon weer een obstakel waar je op je werkdag geen zin in hebt.

Stellar 2.0-cartridges hebben kleur gecodeerde backstems, wat betekent dat je Liners en Shaders gemakkelijk van elkaar kunt onderscheiden, zelfs als je ze eenmaal hebt gebruikt. De dozen zelf zijn ook kleur gecodeerd, zodat je minder tijd hoeft te besteden aan het staren in je voorraadkast! En bij elke individuele cartridge zijn de naaldgrootte en -diameter rechtstreeks op de cartridgebehuizing gedrukt, waardoor het eenvoudig is om terug te schakelen naar een vorige cartridge.

20/20 Garantie

Ten slotte moet dit het grootste verkoopargument zijn voor Stellar 2.0-cartridges – een primeur in de sector, 20/20 garantie!

In wezen heeft Stellar er zoveel vertrouwen in dat hun cartridges in perfecte staat uit de doos zullen komen, dat als zelfs maar één ervan niet helemaal goed is, ze de hele doos zullen vervangen. Het is gemakkelijk om er één in elke paar dozen weg te gooien, maar dit levert een enorme hoeveelheid afval op!

Uiteraard moet je sowieso je naaldpunten controleren voordat je begint met tatoeëren, maar zo weet je zeker dat je 20 perfecte naalden krijgt uit een doos van 20 - elke keer weer.

Dus ga aan de slag, bekijk dit geweldige nieuwe assortiment tattoo-naalden, en vergeet niet om je mening met ons te delen, inclusief welke maten en configuraties je graag zou willen zien!