Sponsoring is niet alleen voor artiesten - als onderdeel van onze missie om ongelooflijk talent in de tattoo-gemeenschap te koesteren en te ondersteunen, willen we een aantal van de beste tattoo-studio's in Groot-Brittannië en daarbuiten in de kijker zetten!

We spraken met studio-eigenaar Nikole over de ethos van dit door vrouwen gerunde bedrijf, de essentiële tattoo-benodigdheden van het team en de bruisende tattoo-scene van Hackney Central - plus een mysterieuze uitnodiging om de studiobadkamer te bekijken...

Naam: Nikole Lowe

Rol: Tatoeëerder en eigenaar van Good Times Tattoo, opgericht in 2009

Geplaatste Killer Ink-bestellingen: maandelijks

Ingezamelde naaldencontainer: maandelijks

Kun je ons vertellen welke artiesten bij Good Times werken en in welke stijlen ze werken?

Nikole Lowe: Japans, Tibetaans en bloemen

Piotrek Taton: Surrealisme en realisme, biomechanica, zwart en grijs, en neo-Japans

Jon Peeler: Iconografie, traditioneel, illustratief en fijne lijnen

Kamila Daisy: Gedurfde bloemen-, ornamenteel en zwartwerk

Andy: Traditioneel, schrift, zwart en grijs

Jodie Mae: Schetsstijl

Emily: Illustratief, fijne lijnen, schetsstijl

Zou je zeggen dat Good Times Tattoo een bepaald ethos of specifieke sfeer heeft?

Good Times Tattoo belichaamt inclusiviteit en een positieve sfeer. Als vestiging van vrouwen verwelkomt het iedereen met open armen en bevordert het een gemeenschap waar gelijkgestemde kunstenaars samenkomen om te creëren.

Met een mantra van 'alleen maar goede vibes' is het een toevluchtsoord waar creativiteit bloeit en banden worden gesmeed, waardoor klanten worden opgebeurd door de geest van kameraadschap!

Wie kan het beste helpen met het plaatsen van stencils?

We plaatsen allemaal onze eigen stencils, maar vragen elkaar vaak om advies over de maat en/of plaatsing.

Wat is je favoriete Good Times Tattoo-merchandise?

Onze beanies.

Speel je muziek of ander entertainment in de studio?

Wij luisteren naar allerlei soorten muziek. Meestal muziek waar wij en onze klanten een goed gevoel van krijgen!

Wat voor meubilair heb je in je atelier?

Bij onze tattoo-stations hebben we TATSoul-stoelen, de rest van de studio is een mix van midcentury en antiek.

Hoe is jouw studio ingericht?

Nikole heeft het atelier ingericht met allerlei interessante spullen die ze door de jaren heen heeft verzameld. Er is zelfs een ouderwetse oefenbank die veel nostalgie bij de cliënten brengt!

De muren zijn voornamelijk versierd met originele schilderijen van Nikole en andere tattoo-artiesten van over de hele wereld. Onze beste kamer in de studio is de badkamer. Ga maar zelf kijken wat daar gebeurt!

Wat zoek je in een nieuwe tattoo-artiest om mee te werken, voor een gastplek of als leerling in je studio?

Wij geven prioriteit aan een goede persoonlijkheid, een sterke werkethiek en een passie voor creativiteit. Ook muzieksmaak is belangrijk voor het bevorderen van een positieve sfeer in onze studio.

Hoe is de tattoo scene/community waar je gevestigd bent?

De tattoo-scene in Londen is levendig, divers en bloeiend. Het is een smeltkroes van stijlen en culturen, die het kosmopolitische karakter van de stad weerspiegelt. Kunstenaars ondersteunen elkaar over het algemeen en bevorderen een gevoel van kameraadschap binnen de gemeenschap. Omdat ik al meer dan 30 jaar in de branche zit en de afgelopen 24 jaar in Londen heb gewerkt, heb ik het geluk gehad heel veel Londense tattoo-artiesten te leren kennen.

Zullen we het team in 2024 op een conventie zien?

Zeker weten! We zijn aanwezig bij Gods Of Ink, Bristol Tattoo Convention, Leeds Tattoo Convention, de Big London Tattoo Show en de Tattoo Expo.

Hartelijk dank aan Nikole voor het nemen van de tijd om onze brandende vragen te beantwoorden en ons alles te vertellen over haar team van artiesten! Vind Good Times Tattoo op Instagram of Facebook, en als je een tatoeage hebt van een van de Good Times-bende, willen we die zien!