De Tatcon Blackpool conventie, terug van weggeweest voor haar 8ste editie, zal op 13 en 14 augustus meer dan 180 artiesten uit de hele wereld ontvangen.

Tatcon wordt gehouden in het Norbreck Castle Hotel, direct aan de promenade van de waterkant van Blackpool, en er is van alles te doen. Naast het bekijken van het ongelooflijke werk dat wordt tentoongesteld, kunt u zich vermaken met een grote verscheidenheid aan optredens, van steltenlopers tot Punch and Judy, en van burlesque tot magie.

Er worden dit weekend heel wat prijzen uitgereikt aan de tattoo artiesten, met categorieën zoals 'Best of' voor zaterdag en zondag, 'Best of Show', 'Best Female Composition' en zelfs publiek genomineerde prijzen. Vorig jaar eiste onze gesponsorde artiest Kyle 'Egg' Williams de 1e plaats op in 'Best Large Black and Grey'!

Als je geld hebt, kun je in het weekend een afspraak maken of je zwaar verdiende geld uitgeven bij de kraampjes waar van alles te koop is, van taxidermie tot tarot lezingen.

Tickets kosten £15 per dag of £25 voor het weekend, tenzij je vooraf tickets koopt voor £10 per dag en £17,50 voor het weekend. Kinderen onder de 18 krijgen korting, kinderen onder de 12 mogen gratis mee met betalende volwassenen en er zijn genoeg gezinsvriendelijke activiteiten om de kinderen bezig te houd.