De 2022 Milano Tattoo Convention was behoorlijk hectisch, met honderden artiesten van wereldklasse onder één dak voor drie dagen werk..

We bezochten enkele van onze favorieten om timelapses te krijgen van hun werk in uitvoering - bekijk de video's hieronder voor ongelooflijke tattoo artistry van Duda Lozano, Johnny Dots, Caterina Molin, Dangy Tattoo, El Whyner, Giulia Semprini en Samuele Tavazzi..

Duda Lozano

De Braziliaanse kunstenaar Duda Lozano heeft naam gemaakt met zijn levensechte stoffen tatoeages. Wij zagen hoe hij deze Homer Simpson-patch maakte die uitreikte om een roze donut op te likken tijdens de 2022 Milano Tattoo Convention.

Johnny Dots

Mede-eigenaar van Custom Ink in Luxemburg, Johnny Dots creëert ingewikkelde stippel werk en blackwork tatoeages, en hij was op de 2022 Milano Tattoo Conventie een decoratieve zwaan tattoo met bloemen en ornamentele elementen aan het zetten..

Caterina Molin

De in Italië geboren Caterina Molin creëert haar tatoeages in Japanse stijl in studio's in heel Europa, waaronder Italië, Duitsland en Nederland. Ze bracht een van haar dagen door op de Milano Tattoo Conventie van 2022 om dit Japanse traditionele tijgerwerk te creëren.

Dangy Tattoo

De Italiaanse eigenaar van Snowblood Tattoo, net buiten Milaan, Dangy Tattoo is gespecialiseerd in anime, cartoon en video game body art. We waren blij haar te zien werken aan deze opwindende Mega Gengar inkt op de 2022 Milano Tattoo Conventie!

El Whyner

Globetrottende letter- en portretdeskundige El Whyner uit de VS heeft een deel van zijn weekend op de 2022 Milano Tattoo Convention besteed aan deze handgeschreven stukken met de tekst "Losers Win Again".

Giulia Semprini

Giulia Semprini, eigenaar van Bridge Tattoo in Rimini, Italië, bracht de 2022 Milano Tattoo Conventie door met het creëren van miniportretten, kleurrijke silhouetten en abstracte letters op basis van alternatieve alfabetten - hier creëert ze een geheim woord voor haar klant.

Samuele Tavazzi

De Italiaanse traditionele tattoo artiest Samuele Tavazzi besteedde een van zijn dagen op de 2022 Milano Tattoo Conventie aan het tatoeëren van deze Medusa met slangenstaart die het hoofd van haar vijand neemt in een gedurfd zwartwerk ontwerp.