Dit jaar komt er een nieuwe en exclusieve tattoo-conventie naar het VK - wij introduceren UKTTA 2023!

Deze tweedaagse conventie, die wordt gehouden in het National Exhibition Centre (NEC) aan de rand van Birmingham, zal meer dan 300 toptattoo-artiesten ontvangen die van 22-23 april in het VK werken - plus livemuziek, magie, graffiti, seminars en prijzen voor de door tatoeages geobsedeerden!!!

Abrakadavra Tattoo Art Studio stuurt enkele van hun getalenteerde tattoo-artiesten, waaronder Viva Morta, Sofiya Belousova en Aggie Vnek, terwijl Six Bullets wordt vertegenwoordigd door Chanelle Jasmin, Ben Dunning en Tom Farrow.

Vind levendig kleurenwerk van Tiggy, Hattie Cox, Anthony Lennox en Cloto; horrorrealisme van Kyle 'Egg' Williams en Arron Raw; plus abstract en avant-gardistisch werk van Reece Mortiboys, Volkan Demirci, Rich Harris en Paul Vaughan. En dit is echt nog maar het topje van de ijsberg!

De eerste UKTTA-conventie zal natuurlijk wedstrijden hebben, waaronder 'Beste Klein in Kleur', 'Beste Traditional/Neo-Traditional', 'Beste Ornamental', 'Beste Japanse', 'Beste Klein in Zwart & Grijs', 'Beste Genezen Werk en 'Beste Werk in Zwart' op zaterdag. Op zondag delen ze prijzen uit voor 'Beste Grote Zwart & Grijs', 'Beste Groot in Kleur', 'Beste Avant-Garde' en 'Beste Samenwerking' - en natuurlijk 'Beste van Zaterdag', 'Beste van Zondag' en 'Artiest van het Jaar'.

Verwacht neo soul pop duo's, live magie, taxidermie, bodypainting en graffiti! Tom Farrow zal ook een seminar houden over zijn tattoo-technieken, lekker vroeg op de zaterdagochtend.

Koop een dagkaart voor £ 30 of betaal slechts £ 50 voor een heel weekend vol entertainment!