Express bezorgopties beschikbaar

Rotary

214 Items

Als u op zoek bent naar de beste rotary tattoo machine die er bestaat, dan bent u zeker op het juiste adres. Bij Killer Ink Tattoo, hebben we alle nieuwste rotary tattoo machines van de bekende merken zoals Stigma-Rotary®, EGO Rotary, Cheyenne HAWK, Spektra en NeoTat.

Er zijn een aantal voordelen aan het werken met rotary machines en verschillende tattoo artiesten geven de voorkeur aan deze elite machines die weinig onderhoud vereisen.

Welke rotary tattoo machine u kiest van onze online winkel, u kunt er zeker van zijn dat het ontworpen is voor ervaren professionele tattoo artiesten. Deze topkwaliteit apparaten zullen altijd van dienst blijven zijn voor heel veel jaren.

Killer Ink Tattoo is de wereldwijde leverancier voor Stigma-Rotary® tattoo machines, met een rotary machine assortiment van de Jet/Jet Power to Prodigy V2 en de verstelbare Neuro, met Brushless motor Soldier, en de pen Stylist en Spear.

Wanneer het aankomt op pen rotary machines, hebben we tevens de populaire Cheyenne HAWK PEN, dat ontworpen is om artiesten het gevoel te geven van een echte pen maar dan in een tattoo machine. Net als de HAWK PEN, hebben we ook de HAWK Spirit en HAWK Thunder rotary machines van Cheyenne Professionele Tattoo Benodigdheden.

Een afdeling aan FK Irons en ondersteund door het beroemde engineering team, Spektra maakt enkele beste rotary tattoo machines op de markt. Als u op zoek bent naar een nieuwe naaldmodule gerichte machine, zorg er dan even een kijkje te nemen bij de Spektra Edge X. Als u een hybride rotary machine wilt dat zowel naaldmodules als standaard naalden aankan, ga dan voor de Spektra Halo 2 Crossover of Spektra Direkt 2 Crossover.

De meest recente EGO Rotary tattoo machines zijn ontworpen door de Engelse tattoo artiest Bez van Triplesix Studios en bevat het innovatieve “power triangle” systeem. Elke EGO Rotary tattoo machine wordt geleverd met verschillende power triangles, met elk z’n eigen kleur om de rubber dichtheid aan te geven. Hiermee kunnen tattoo artiesten hun eigen EGO Rotarymachines instellen naar eigen voorkeur, met betrekking tot de give en throw. Bekijk gauw even de nieuwe EGO V2 Plus en Ego Vertex 2 rotary tattoo machines!

Killer Ink Tattoo heeft ook verschillende rotary machines van de VS-gebaseerde NeoTat. Hier kunt u zowel de NeoTat Original Tattoo Machine als de NeoTat Vivace Tattoo Machine vinden in onze online shop, elke is beschikbaar in meerdere kleuren en drie slaglengtes: kort (1,8 mm/2,5 mm), standaard (2,5 mm /3,5 mm) en lang (3,5 mm/4,2 mm).

We zijn constant nieuwe rotary tattoo machines aan het toevoegen aan ons assortiment, dus zorg er voor dat u onze nieuwe producten in de gaten houdt op de Killer Ink Tattoo website!

Als u niet zeker bent welke rotary tattoo machine geschikt is voor u, neem dan even contact op met ons dan zullen we u met plezier even verder helpen!