De Bristol Tattoo Convention, die van 9 tot 10 juli het Ashton Gate Stadium overneemt, is terug van weggeweest in 2022.

Met 250 artiesten van over de hele wereld en meer dan 30 stands die alles verhandelen, van tandjuwelen tot taxidermie, zal er genoeg te zien zijn op de 6e editie van de Bristol Tattoo Convention.

Je zult een aantal van onze gesponsorde kunstenaars aantreffen - let op Hettie Baker's zacht geschetste bloemen- en natuurwerk, bezoek Fredy Ricca voor een blik op traditionele ontwerpen in zowel kleur als zwart en grijs, of zoek Ange Pele op voor kleurrijke neo-traditionele en popcultuur stukken!

Als realisme en portretten meer jouw smaak zijn, kun je op zoek gaan naar Damian Gorski, wiens abstracte realistische stukken portret en omgeving met elkaar verweven, of Matthew James, maker van dynamisch zwart en grijs realisme vermengd met elementen van het surreële.

Traditiegetrouw zal de Thekla in Bristol op vrijdag 8 juli het startfeest organiseren met livebands en poppunkhits, voordat de conventie de volgende dag om 11 uur opengaat voor houders van een voorinticket.

Entertainment tijdens de conventie is er in de vorm van livemuziek in de bar van The Old Time Sailors, plus de epische Demon Drome "Wall of Death" - een stuntmotorshow met rijders die doodsverachtende toeren uithalen op oldtimermotoren.

Koop nu je tickets voor £15 in de voorverkoop of betaal £20 aan de deur, en jongeren onder de 16 mogen gratis mee met een betalende volwassene. Er is zelfs een gratis busdienst van Temple Meads Station en het centrum van Bristol naar het stadion, zodat je van een cider of twee kunt genieten!