Na een onderbreking van twee jaar is Corsair Tattoo Ink op 2 en 3 juli weer van de partij in Le Quai Saint-Malo, gelegen binnen de stadswallen van de badplaats.

Dankzij de steun van zowel artiesten als fans zal Corsair in 2022 terugkeren voor zijn vijfde editie met honderden standhouders, waaronder tatoeëerders, piercers, kledingmerken, muzikanten en eetkraampjes.

Van de middeleeuwen tot de 19e eeuw was Saint-Malo een trefpunt voor kooplieden, kapers en boekaniers, en een kruispunt voor commerciële en culturele uitwisselingen. Precies daarom heeft Kalil Moktar deze stad uitgekozen voor een conventie waar de beste tatoeëerders uit de hele wereld bijeenkomen!

Verschillende van onze geweldige gesponsorde artiesten zullen aanwezig zijn tijdens het weekend, waaronder Alberto Escobar met zijn zwart en grijs realisme en Chicano tatoeages, Egon Weissberger en Thomas Vincent voor fotorealistisch zwart en grijs werk, en Gaby Castel, wiens heldere, kleurrijke en neo-Japanse ontwerpen zeker de aandacht zullen trekken.

Bekijk het beste van het beste aan het einde van elke dag met de wedstrijden van het evenement. De zaterdag awards zijn gericht op kleine tatoeages, met prijzen voor Small Colour en Small Black and Grey werk, samen met de Best of Day. Op zondag zijn er prijzen voor het grotere werk met Large Colour en Large Black and Grey, en nog een Best of Day trofee..

Ook is er de prestigieuze Golden Corsair award, voor het beste werk van het weekend, en nieuw dit jaar is de Best Marine Tattoo categorie voor alle body art met een maritiem thema.

In het eerste jaar bezochten bijna 3.000 mensen Corsair, en tegen het vierde jaar kwamen er meer dan 5.000 mensen. Na twee jaar zonder conventies, verwacht het team van Corsair Ink dit jaar records te breken!

Of je nu ongelooflijke tatoeagekunsten wil ontdekken of je boekt om zelf wat inkt te nemen, je zal zeker plezier beleven bij Corsair Tattoo Ink!