Introductie van de nieuwste collectie van FK Irons, met draagbare power packs en de allereerste aan/uit-schakelaar.

De Amerikaanse fabrikant is het jaar sterk begonnen met niet één, niet twee, niet drie, maar vier opwindende nieuwe producten die het tatoeëren voor artiesten net dat beetje makkelijker zullen maken.

Zullen we ervoor gaan?

Darklab Airbolt

Het nieuwste batterijpakket van FK Irons, de Darklab Airbolt, is een draagbare en compacte voeding die werkt met uw keuze aan RCA-kabels om uw roterende machine de hele dag aan de gang te houden.

Met een gewicht van 121 g is de voeding gemakkelijk mee te nemen naar gastlocaties en congressen, terwijl de ingebouwde antislip magnetische pad ervoor zorgt dat hij nergens heen gaat terwijl u werkt. Met zijn compacte vorm is het ook een fluitje van een cent om op te bergen of te beschermen!

De Darklab Airbolt werkt tussen 5 en 12 V, waarbij de spanning in stappen van 0,5 V kan worden aangepast, en de lithium-ionbatterij met USB-C-aansluiting biedt laadsnelheden tot 1,0 A. Dankzij Dynamic Power-Path Management kunt u werken als je laadt het pakket op en de automatische jumpstart-functie heeft een extra kick voor die machines die wat meer kracht nodig hebben om aan de slag te gaan.

Met slechts een LED-spanningsdisplay op het batterijpakket, kunt u meer informatie en controle krijgen wanneer u de Airbolt verbindt met de Darklab-app. Van hieruit kun je een onbeperkt aantal presets instellen, het apparaat met je stem bedienen, firmware-updates krijgen en de give gemakkelijk aanpassen met het eGive-systeem.

Gebruik de Darklab Airbolt om je tattoo-machine tot 15 uur te laten draaien, of kijk naar het Mini-model voor een lichtere belasting.

Darklab Airbolt Mini

Het is misschien het kleine broertje van de Airbolt, maar de Mini-versie van FK Irons is nog steeds behoorlijk verdomd machtig.

De Darklab Airbolt Mini is qua vorm en vorm vergelijkbaar en heeft veel van dezelfde functies als de Airbolt, waaronder automatische jumpstart, laadsnelheden tot 1,0 A, Dynamic Power-Path Management en een bereik van 5-12 V.

Het heeft echter enkele merkbare verschillen: omdat het slechts 96 g weegt, is het de perfecte partner voor uitstapjes weg van de studio en zal je nog steeds tot 10 uur aan de gang blijven.

Eenvoudig op te bergen en te beschermen en met een magnetisch antislipkussentje is dit draagbare stuk gereedschap perfect voor een beetje kracht en stabiliteit onderweg.

Darklab PowerBolt+

De Darklab PowerBolt+ neemt nooit genoegen met alleen maar goed, volgt het originele PowerBolt draadloze batterijpakket, maar biedt een 50% langere batterijlevensduur, met een betrouwbaarheid en stabiliteit om jaloers op te zijn.

Gemakkelijk te bevestigen aan jouw FK Irons EXO- of Spektra Flux-rotatiemachines met slechts een kwartslagklik, de PowerBolt+ heeft een looptijd van maximaal 15 uur wanneer de lithium-ionbatterij volledig is opgeladen. Het apparaat geeft de batterijcapaciteit en een spannings-LED-indicator weer, en net als de Airbolt-tweeling kan het via Bluetooth worden verbonden met de Darklab-app voor spraakbesturing, presetbeheer en eGive-aanpassingen.

Lichtgewicht van slechts 85 g met een maximale output van 1,0 A, de PowerBolt+ levert 5-12 V. Afgezien van de knoppen om de spanning aan te passen, heeft hij alleen een aan/uit-knop, waardoor het systeem eenvoudig en intuïtief in gebruik is. De opname van Dynamic Power-Path Management betekent dat u niet hoeft te stoppen om op te laden, en met een gebruiksduur tot 15 uur zit u nooit zonder stroom.

Voor ultieme draadloze controle, zorg ervoor dat je de PowerBolt+ koppelt met de Darklab Killswitch van FK Irons.

Darklab Killswitch

De eerste speciale aan/uit-schakelaar van FK Irons is een volledig draadloos beest, ontworpen om kruisbesmetting te minimaliseren en wordt aangestuurd door een versnellingsmetersensor zonder mechanische onderdelen.

Stevig op zijn plaats gehouden door de ingebouwde anti-slip houder, is een simpele tik op de Killswitch alles wat je nodig hebt om je aangesloten Darklab-apparaat aan en uit te zetten. Zorg ervoor dat je ook de Darklab-app downloadt voor toekomstige firmware-updates.

De Killswitch laadt op via USB-C en levert een stroomsterkte van 0,5 A, genoeg om hem draaiende te houden, en is compatibel met de PowerBolt+, Lightning Bolt en Airbolt power packs van FK Irons - maar hij werkt niet met de originele PowerBolt, dus wees geduldig. Houd dat in gedachten.