Gemaakt in de VS door FK Irons en ontworpen in samenwerking met enkele van 's werelds beste tattoo-artiesten, de DarkLab RPG en Gorilla Click Ergo Grips zijn een geweldige aanvulling op je tattoo-machine.

Beide tattoo-grips hebben een ergonomisch ontwerp en een kliksysteem met ratelschijf waarmee tatoeëerders de naalddiepte van hun cartridges kunnen aanpassen door simpelweg aan de grip te draaien. Eenmaal ingesteld, wordt het op zijn plaats vergrendeld om onvrijwillig draaien te voorkomen, zelfs bij zware machines.

De vorm van de DarkLab RPG Click Ergo Grip stelt artiesten in staat dichter bij de cartridge te komen voor ultieme precisie en controle, terwijl ze een natuurlijke tekenpositie ondersteunen.

De grotere DarkLab Gorilla Click Ergo Grip is ergonomisch ontworpen om op natuurlijke wijze in uw hand te passen, waarbij het grote formaat de noodzaak wegneemt om hem met veel gripfolie te bedekken. Een groter formaat betekent extra gewicht, wat helpt om het gewicht van zware machines in evenwicht te houden om te helpen bij naaldpenetratie en bij het duwen van grote liners of magnums.

Waar je ook naar kijkt, bekijk zeker onze videoreview van de DarkLab RPG en Gorilla Click Ergo Grips hieronder!