Halloween, ons favoriete tijd van het jaar en wij zijn dol op alles wat het spookachtige seizoen met zich meebrengt!

Voordat we onze kostuums weer uit de kast halen, willen we even de tijd nemen om herinneringen op te halen aan eerdere Halloween streken met onze goede vrienden en top tattoo artiesten.

Kijk met ons mee naar Halloween video's uit het verleden en we wensen jullie veel plezier met trick-or-treating dit jaar!

2020 – Anrijs Straume – Alucard/Hellsing

Afgelopen Halloween maakten we een reis naar de mysterieuze Hellsing Organization, slim vermomd als Bold as Brass Tattoo Studio in Liverpool, VK, om getuige te zijn van Anrijs Straume die de krachtige vampier Alucard oproept in zijn beroemde donkere trash-realismestijl.

Als je de woede van het grootste wapen van de familie Hellsing niet onder ogen wilt zien, zorg dan dat je de video bekijkt!

2019 – Charles Huurman – Pinhead/Hellraiser

We hebben tijdens Halloween 2019 een hel gemaakt toen we naar Valencia, Spanje gingen om te zien hoe kunstenaar Charles Huurman een puzzeldoos naar een andere dimensie opende en de Cenobites naar de aarde bracht.

Bekijk de video om te zien hoe Pinhead rechtstreeks van scherm naar huid springt!

2018 – Adem Senturk – Valak/The Nun

Wanneer een demonische non vrij rondloopt, tot wie wend je je dan als er geen priesters in de buurt zijn?

In 2018 riepen we de hulp in van killer-artiest Adem Senturk om een tatoeage van The Nun op te roepen in de hoop dat we de kwaadaardige geest konden verslaan die zijn Fat Fugu-studio rondwaart.

Pak je rozenkrans, zeg een gebed op en bekijk deze Halloween-video!

2017 – Grindhouse Tattoo Productions – Dracula & Pennywise/IT

We hebben samen met de jongens van Grindhouse Tattoo Productions gewerkt om je een echte gruwelijke video uit te brengen voor Halloween 2017!

Alex Wright en Kyle 'Egg' Williams brengen ons in de Halloween-stemming met hun tatoeages van Bram Stoker's Dracula en Pennywise uit de blockbuster-horrorfilm IT.

Deze wil je natuurlijk niet missen! Of anders zweeft je ook...

2016 – Chris Jones – Eleven/Stranger Things

Toen we onze goede vriend en gesponsorde artiest Chris Jones in 2016 filmden, hadden we het geluk hem aan het werk te zien gaan aan een geweldig stuk Stranger Things.

Het stuk was een portretafbeelding van het personage Eleven uit de Netflix hit, dus we dachten dat het een zieke video zou zijn om dit te delen tijdens Halloween!

Bekijk hem zeker even om jezelf hyped te maken voor seizoen 3 van Stranger Things!

Bonus: 2017 - Killer Ink - Pennywise Halloween Make-up - Achter de schermen

Als kleine verassing voor al je trucjes deze week, kun je weer zien hoe we een lid van het Killer Ink Tattoo-team hebben getransformeerd als de angstaanjagende Pennywise the Dancing Clown uit de horrorfilm van 2017; IT!

Dankzij met de hulp van de make-up artist Chantelle-Louise hebben we Pennywise weer tot leven gebracht om ons te helpen bij het maken van Halloween-promovideo's in onze geboorteplaats Liverpool, VK.

Tot over 27 jaar...