De Ierse tattoo-artiest Dylan Sutton, alias Suttoos, is de man achter enkele van de gewaagdste en strakste geometrische blackworks die je ooit zult zien!

Dylan komt uit de Ierse hoofdstad Dublin en begon zijn carrière als tatoeëerder met het opbouwen van een indrukwekkende portfolio van voornamelijk blackwork bij de lokale studio's Swords Ink, Demon's Hand Tattoo en Underground Ink.

Hij werkte in 2017 kort bij Underground Ink's Cyprus shop. Daarna maakte Dylan de definitieve overstap terug naar Dublin en ging aan de slag bij Colour Works Tattoo Studio. Met de hulp en steun van collega-artiesten, bleef hij zich verbeteren als geometrisch blackwork-toeëerder, terwijl hij ook zijn grenzen verlegde met enkele neo-traditionele kleurstukken.

Hij werkte op een ongelooflijk hoog niveau en deed ervaring op met tatoeageconventies in heel Europa. Dylan verliet daarom in 2019 het drukke leven in de shop om zijn eigen thuisstudio op te zetten, die onder vrienden liefkozend bekend staat als "The Tat Shack".

Door buiten de drukte van een studio in het centrum van de stad te werken, kon Dylan zich echt op zijn werk concentreren. Hij blijft het steeds beter doen met alle aspecten van blackwork; van gedurfde geometrische stukken tot strakke mandala's, strak stipwerk en alles daartussenin.

Dylan gebruikt verschillende materialen van Killer Ink om zijn blackwork body art te creëren, met name de reeks veganistische zwarte tattoo-inkten van Silverback Ink®.

U kunt op de hoogte blijven van al het nieuwste werk van Dylan Sutton/Suttoos door hem te volgen op Instagram!