Hattie Cox is een tattoo artist afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en is gespecialiseerd in alles wat met kleurrealisme te maken heeft, vooral frisse, fruitige en bloemige motieven.

Zes jaar terug en Hattie was haar carrière begonnen als tattoo artist bij Nala Tattoo & Piercing Studio in Tamworth, waar haar werk varieerde van gewaagde traditionele stukken tot zwart-grijs motiefwerk terwijl ze haar talent perfectioneerde.

De verhuizing naar de in Coventry gevestigde tattoo-studio Infinite Ink, begin 2017, zorgde ervoor dat Hattie haar werk naar een hoger niveau begon te tillen en zich meer begon te concentreren op realistische stukken, of het nu in kleur of zwart en grijs is – hoewel haar portfolio van briljante traditionele en neo- ook het traditionele werk bleef bloeien!

Na een korte periode bij de Sōma Tattoo Studio in Oxford, kwam Hattie terecht bij de door Killer Ink gesponsorde studio Dark Horse Collective, gevestigd in Sutton Coldfield en eigendom van kunstenaars Rich Harris en Jamie Lee Knott, waar haar tatoeages met bloemen- en fruitthema's tot bloei kwamen.

Fast forward naar 2021 en Hattie begon aan de volgende fase van haar tattoo carrière bij Tudor Row Tattoo in de idyllische kathedraal stad Lichfield. Ze blijft de beste en schitterendste body art produceren en we kunnen niet wachten om te zien waar haar tatoeages haar zullen brengen!

Om haar verbluffende kleurenrealisme en bloemenwerk te creëren, gebruikt Hattie een verscheidenheid aan benodigdheden van Killer Ink, waaronder Eternal Tattoo Ink, Intenze Tattoo Ink, en Stencil Stuff.

Zorg ervoor dat je Hattie Cox volgt op Instagram om op de hoogte te blijven van al haar laatste tatoeages!