Kenji Diederen is een Nederlandse tattoo-artiest die bekend staat om zijn briljante zwart-grijze realisme.

Kenji begon zijn tattoo-carrière in augustus 2016 en heeft een aantal van de beste zwart-grijze werken in zijn thuisland Nederland gecreëerd.

Na het tatoeëren bij Royal Ink Art Collective in Brunssum en Pitch Black Studio in Heerlen, maakte Kenji begin 2020 de overstap naar zijn laatste studio, Tattoo Joey in Roermond.

Kenji begon op 1 april 2021 aan een nieuw tattoo-avontuur en voegde zich bij een underground crew van vrienden in zijn street art-liefhebbende geboorteplaats Heerlen in de Onze Shop tattoo studio.

Wanneer hij niet in de studio is, neemt Kenji deel aan verschillende conventies in Europa, waaronder de populaire Amsterdam Tattoo Convention in de Nederlandse hoofdstad.

Kenji vond al snel zijn liefde voor zwart en grijs werk toen hij begon met tatoeëren en heeft de afgelopen vijf jaar hard gewerkt om zichzelf op het hoge niveau te krijgen dat je vandaag kunt zien.

Hoewel hij bedreven is in zwartwerk en tatoeages met fijne lijntjes, ligt de ware kracht van Kenji in realisme, door enkele van de beste portretten en dieren in het wild te maken die je overal zult vinden!

Kenji gebruikt verschillende benodigdheden van Killer Ink om zijn uitstekende tatoeages te maken, waaronder Silverback Ink® en Panthera Tattoo Ink.

Zorg ervoor dat je Kenji Diederen volgt op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al zijn nieuwste body art!