Musotoku is de bouwer van enkele van de beste tattoo-stroomvoorzieningen die er zijn, die ervoor zorgen dat uw rotary- en coilmachines de hele dag soepel werken.

Alle voedingen van Musotoku zijn eenvoudig te bedienen en hebben een hoge output van 5A waardoor je een zuivere en stabiele stroom krijgt. Dit betekent dat uw tattoo-machines zonder enige schommelingen zullen werken en dat de stroomtoevoer koel blijft, zelfs als deze gedurende lange tijd wordt gebruikt.

Kunstenaars kunnen de spanning van de Musotoku-voedingen aanpassen van 2 tot 16 volt in stappen van 0,1 V via de draaiknop op het apparaat, zodat u de slag van uw machine nauwkeurig kunt regelen. De spanning wordt dan weergegeven op het contrastrijke OLED-display dat zich aan de voorkant van de voeding bevindt.

Als je wat extra kracht nodig hebt om je machine op te starten, dan heeft de Musotoku-voeding ook een NITRO-functie. Hierdoor heb je de eerste 0,5 seconde een extra boost, waardoor je zelfs de zwaarste motoren of machines die op een lage spanning draaien kunt starten.

Door het simplistische ontwerp van de Musotoku is deze zeer eenvoudig te bedienen. U kunt het voltage wijzigen of opslaan en toegang krijgen tot uw voorkeursinstellingen allemaal met één enkele knop. Daarnaast heeft de voeding ook geheugen voor maximaal vier voorinstellingen.

De Musotoku-voeding biedt drie modi: standaard, één klik en onderhouden. U kunt de voeding bedienen door uw voetpedaal ingedrukt te houden om uw machine aan de gang te houden, de voetschakelaar te gebruiken met de AAN / UIT-modus, of door de onderhouden modus te gebruiken, waarmee u uw machine rechtstreeks via de Musotoku kunt in- of uitschakelen.

Musotoku's hoogwaardige voedingen zijn verkrijgbaar in Tactical Green, Zwart en Brass. De messing editie van de voeding is gemaakt door Musotoku vanwege zijn bacteriedodende eigenschappen en heeft een solide messing constructie, gouden messing knop en geklonken leren band.

Bekijk zeker onze videobeoordeling van de Musotoku-voeding hieronder voor meer informatie!