Critical Tattoo Supply is de afgelopen jaren goed bezig geweest met de introductie van een aantal ongelooflijke nieuwe voedingen en voetpedalen in de tattoo-industrie.

Nu er verschillende nieuwe producten zijn uitgebracht, laten we eens kijken naar wat ze tattoo-artiesten te bieden hebben.

Kritieke universele batterij

Tijd om van je favoriete rotary tattoo-machine een draadloze krachtpatser te maken met de Critical Universal Battery.

Het Critical Universal Battery pack is compatibel met de meeste roterende tattoo-machines en biedt een ergonomische, gebalanceerde en intuïtieve gebruikersinterface die echte vrijheid biedt tijdens het werken - geen kabels of voedingen nodig!

Deze accu heeft een Critical Core, die zorgt voor een consistente en stabiele spanningsoutput. Afhankelijk van het voltage en de gebruikte machine, biedt de Critical Universal Battery tot 10+ uur bedrijfstijd.

Er zijn twee versies van de Critical Universal Battery beschikbaar: een met een RCA-aansluiting en de andere met een 3,5 mm (Cheyenne) aansluiting.

Om uw universele batterijen op te laden, heeft Critical ook een dockingstation uitgebracht dat compatibel is met beide verbindingstypen en perfect is om uw werkstation georganiseerd te houden terwijl de batterijpakketten worden opgeladen.

Het Critical Universal Battery Dock heeft ook een ingebouwde magnetische basis waarmee tattoo-artiesten het op elk metalen oppervlak kunnen monteren voor gemakkelijke toegang tijdens tattoo-sessies.

Critical MNML-voeding

De Critical MNML-voeding biedt een constante spanning in zijn meest eenvoudige, betrouwbare vorm. Geen franje, alleen kracht!

U kunt de spanning van de Critical MNML eenvoudig aanpassen van 1,5 tot 17 volt met een draai aan een draaiknop en de voeding heeft een dichte, duurzame plastic behuizing die gemakkelijk te bedekken en reisklaar is.

De Critical MNML heeft een eenkanaals machine-uitgang, voetschakelaaraansluiting, antislip siliconenbasis en een garantie van 2 jaar. Het bevat ook ingebouwde magneten voor montage op metalen oppervlakken.

De Critical MNML-voeding, gemaakt in de VS, is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en transparant.

Critical XRR-voeding

De Critical XRR die in de voetsporen treedt van de populaire voedingen van het merk CX en XR van de Amerikaanse fabrikant.

De Critical XRR-voeding wordt bediend via een zorgvuldig afgestelde gebruikersinterface met capacitieve aanraking, die ook het voordeel heeft dat de XRR gemakkelijk kan worden afgedekt voor hygiënedoeleinden.

Het display van de Critical XRR toont verschillende instellingen, waaronder volt, ampère, snelheid, inschakelduur en rust - vergelijkbaar met follow-through. Het kan ook uw sessietijd registreren met een uurtarief.

Dankzij de pedaaloverbruggingsknop kan de Critical XRR-voeding met of zonder voetpedaal worden bediend. Er is ook een jumpstartmodusoptie, die kan worden gebruikt voor rotary tattoo-machines die een extra boost nodig hebben om te beginnen.

In tegenstelling tot eerdere Critical voedingen, zijn de jumpstartfunctie en onderhouden pedaalmodi nu onafhankelijk toewijsbaar aan de preset- en outputknoppen.

Aan de basis van de Critical XRR bevinden zich twee onafhankelijke ingangen, waardoor artiesten twee tattoo-machines tegelijk op deze voeding kunnen aansluiten. U kunt het Critical CXP19 draadloze voetpedaal ook gebruiken met de XRR zonder het gebruik van een kabel (meer hierover hieronder).

Critical CXP19 draadloos voetpedaal

Het Critical CXP19 draadloze voetpedaal is de perfecte aanvulling op Critical's XRR-voeding.

De CXP19-voetschakelaar maakt verbinding met de Critical XRR zonder dat u een kabel hoeft te gebruiken, wat geweldig is om het aantal snoeren dat rond uw werkstation ligt te verminderen. U kunt de Critical CXP19 echter ook op uw voeding aansluiten met een standaard clip-snoer, als u dat wilt.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over draadloze verbindingsproblemen in uw tattoo-studio of op conventies, aangezien u zoveel CXP19-pedalen kunt gebruiken als u wilt in één gebied zonder storing.

Vergeleken met Critical's eerdere draadloze voetpedalen, heeft de CXP19 een verbeterde afscherming om te voorkomen dat er vuil in het apparaat komt. Bovendien resulteert het gebruik van één centrale schakelaar in plaats van meerdere contactveren in een betere respons.

Bovendien zorgt een antislip rubberen onderkant ervoor dat hij niet beweegt tijdens het tatoeëren, terwijl de platte, compacte vorm ervoor zorgt dat hij gemakkelijk kan worden verpakt voor hygiënedoeleinden.

We verkopen ze niet alleen afzonderlijk, maar bieden ook de Critical XRR-voeding en het draadloze CXP19-voetpedaal in één draadloos combo-pakket.

Als u niet zeker weet welke Critical voeding of voetpedaal geschikt voor u is, bel ons dan en we zullen graag degene vinden die perfect bij u past!