Van transferpapier tot transfercrème, Spirit Tattoo Producten heeft een uitstekende reeks tattoo-benodigdheden die elke tattoo-artiest op zijn werkstation nodig heeft.

Of je ze nu kent als ReproFX of Spirit, het in Amerika gevestigde bedrijf is actief sinds 1946 en produceerde eerst kantoorbenodigdheden voordat het zijn transferpapier vond in de jaren '60.

Snel vooruit naar vandaag en Spirit is de producent van producten van onschatbare waarde voor het tatoeëren, voornamelijk zijn assortiment hoogwaardig hectograafpapier.

Of je nu stencils maakt met een thermische printer of je ontwerpen liever met de hand tekent, Spirit's assortiment tattoo-transferpapier is perfect voor het sjabloneren aspect van tatoeëren.

Spirit produceert ook twee transfercrèmes voor stencils die speciaal zijn ontworpen voor gebruik met de serie Classic en Green hectograafpapier. Spirit transfer cream activeert de wax in het papier en resulteert in een hoogwaardige stencil transfer die opmerkelijk scherp en helder is en een hele tattoo sessie zal duren.

Alle producten van Spirit zijn niet alleen geproduceerd met materialen van de hoogste kwaliteit, maar zijn ook veganistisch gecertificeerd!

Bekijk zeker onze video hieronder over het gebruik van een thermische printer voor tattoo-stencils met kunstenaar Paul Talbot en Brother-printers, aangezien hij de juiste manier laat zien om Spirit-transferpapier te gebruiken voor je stencils.