Als je op zoek bent naar een extra fixatie van tatoeage content, bekijk dan zeker That Tattoo Show van onze goede vrienden en gesponsorde artiesten Paul Talbot en Chris Harrison!

That Tattoo Show, gelanceerd in mei 2020, is een kanaal voor iedereen die van tatoeages houdt, wat professionele tips wil leren en zijn werk en workflow wil verbeteren.

In That Tattoo Show worden regelmatig video's uitgebracht, waarin Chris en Paul niet alleen de wereld van het tatoeëren bespreken, maar zich ook verdiepen in andere onderwerpen zoals muziek, fotografie en hier en daar de vreemde complottheorie.

Paul en Chris zijn allebei professionele tattoo-artiesten met jarenlange ervaring en een voorliefde voor het vak en de kunst van het tatoeëren. Het zal moeilijk zijn om een paar aardige jongens te vinden die je kunnen helpen je tatoeëervaardigheden te verbeteren en je een aantal handige nieuwe trucs te leren!

Vergeet niet om je te abonneren op That Tattoo Show op YouTube en volg ze op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al hun nieuwste video's!