The Daylight Company is een fabrikant van hoogwaardige lampen en lampen die perfect zijn voor het verlichten van uw werkgebied en het geven van echte kleurafstemming tijdens het tatoeëren.

Met verschillende nieuwe producten die de afgelopen jaren zijn uitgebracht en beschikbaar zijn om te bestellen bij Killer Ink, laten we eens kijken naar wat Daylight tattoo-artiesten en hun studio's te bieden heeft.

Daylight Omega 3.5 Magnifier Light

De Daylight Omega 3.5 is een compacte en lichtgewicht loeplamp met een 9 cm acryl lens die een vergroting van 5 dioptrieën (2,25x) biedt.

De heldere daglicht-LED's die de lens van de Omega 3.5 omcirkelen, zorgen voor optimale verlichting voor nauwkeurige inspectie en aandacht voor detail en laten kunstenaars kiezen tussen 4 helderheidsniveaus. U kunt het kopgewricht eenvoudig draaien voor een nauwkeurige oriëntatie, terwijl de verstelbare arm 2 flexibele secties heeft met een groot bereik van 68 cm voor een exacte positionering.

De Omega 3.5 van Daylight heeft een slanke klem die minimale ruimte inneemt op uw werkplek en de platte kant past tussen bureaus.

Daylight Aura Ring Lamp

De Daylight Aura-ringlamp heeft een hoge kleurweergave-index (CRI) van 90+ voor een nauwkeurige weergave van huidtinten en kleurafstemming.

De ring van de lamp zorgt voor een gelijkmatige en schaduwloze lichtverdeling. De LED's die rond de buitenrand van de ring zijn geïnstalleerd, zijn naar binnen gericht naar de lagen diffusers, waardoor ze een zachtere en gelijkmatigere gloed kunnen laten weerkaatsen, waardoor het ringlicht comfortabeler voor de ogen wordt.

Deze lichtgewicht en draagbare lamp is gemakkelijk met één hand te verstellen, zodat u uw apparatuur niet hoeft neer te leggen om aan te passen, en kan worden opgevouwen in de draagtas.

De Aura-ringlamp van Daylight is ook geschikt voor sociale media, met een houder voor een mobiele telefoon die een geweldige plek biedt om foto's van je werk te maken!

Daylight Gemini Floor Lamp

Flexibiliteit ontmoet stabiliteit met de Daylight Gemini vloerlamp. De Gemini-lamp wordt geleverd met dubbele kappen die kunnen worden gebogen naar waar u ze wilt laten schijnen en die zeer stabiel zijn, zodat ze elke positie kunnen behouden.

De Daylight Gemini-vloerlamp levert een hoog contrast en nauwkeurige kleurafstemming, terwijl hij koel blijft. De tinten zijn voorzien van diffusors voor schaduwvrije verlichting en hebben 4 helderheidsniveaus.

De Gemini Vloerlamp van Daylight is ook licht en draagbaar, weegt slechts 2,4 kg en past in de meegeleverde draagtas. Bovendien wordt hij geleverd met een flexibele en verwijderbare houder voor mobiele telefoons met een USB-uitgang.

Als u niet zeker weet welke lamp van de Daylight Company geschikt is voor uw werkgebied, bel ons dan en we helpen u graag met het vinden van de ideale keuze voor u!