Cheyenne Professional Tattoo apparatuur is een van de meest erkende en geliefde merken op het gebied van tatoeëren en het brede scala aan tattoo-handvatten is niet anders.

Alle Cheyenne tattoo grips, gemaakt in Duitsland, zijn robuust, ergonomisch, gemakkelijk schoon te maken en te bedekken, vervaardigd volgens medische standaard en gebruikt door veel van 's werelds beste artiesten.

Cheyenne HAWK Grips

De iconische Cheyenne HAWK Grip is de perfecte aanvulling op de populaire HAWK Spirit en HAWK Thunder tattoo-machines van de fabrikant. Deze betrouwbare en duurzame grips zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en zijn stevig en toch comfortabel om vast te houden en gemakkelijk mee te nemen met barrièrehandgrepen.

De HAWK Grips zijn compatibel met alle cartridges die een Cheyenne-type aansluiting hebben en zijn vooral geschikt voor Cheyenne's eigen Safety, Craft en Capillaire cartridges, waarmee artiesten in slechts enkele seconden tussen configuraties kunnen wisselen.

De HAWK Grips van Cheyenne zijn voorzien van het iconische kliksysteem waarmee tattoo-artiesten snel en gemakkelijk het uitsteeksel van de naald van hun cartridges kunnen aanpassen door simpelweg aan de grip te draaien.

Cheyenne Fixed / Flex Grips

Als u Cheyenne-cartridges wilt gebruiken met een coil of rotary machine die een schroef bevat, hoeft u niet verder te zoeken dan de Fixed en Flex Grips. Met de Fixed en Flex Grips kunnen tattoo-artiesten de populaire naaldpatronen van Cheyenne gebruiken met bijna alle rotary of coil machines op de markt.

Het belangrijkste verschil tussen deze twee tattoo-grepen komt neer op de aanpassingsmogelijkheden. Terwijl de Cheyenne Fixed Grip een stijf, maar toch goedkoop en eenvoudig systeem is, stellen de Cheyenne Flex Grips artiesten in staat om comfortabel en gemakkelijk de naaldpositie aan te passen via de roterende huls.

Cheyenne HAWK Pen Grips

De Cheyenne HAWK Pen Grips zijn, zoals de naam al doet vermoeden, de perfecte uitbreiding voor Cheyenne's wereldberoemde pen-style rotary, de HAWK Pen.

Net als bij de HAWK Grips ervoor, zijn de Cheyenne HAWK Pen Grips gemaakt van geanodiseerd aluminium, compatibel met Cheyenne-type naaldpatronen, en bieden ze instelbare naalddiepte via een simpele draai aan de grip.

De Cheyenne HAWK Pen Grips zijn verkrijgbaar in twee maten: Small en Medium. De middelgrote hand grips zijn geweldig als back-up voor meerdere tatoeagesessies gedurende één dag, terwijl de kleinere, conische handgreep vooral geschikt is voor diegenen die de voorkeur geven aan slankere tatoeage-grepen en de grenzen tussen tekenen en tatoeage nog meer vervagen.

Cheyenne Wegwerp Grips (D-Grips)

Op zoek naar een wegwerpoplossing? Cheyenne biedt ook drie Disposable Grips, ook bekend als D-Grips, die perfect zijn voor gebruik met je HAWK Pen, SOL Nova en SOL Nova Unlimited.

De Cheyenne Disposable Grips garanderen ergonomisch, comfortabel en hygiënisch werken en zijn verkrijgbaar in een doos van 6 in drie verschillende vormen en maten: One-Inch, Round en Long, waarbij de laatste niet geschikt is voor gebruik met SOL tattoo machines.

Dankzij het soft-touch materiaal liggen deze wegwerp tattoo grips perfect en comfortabel in de hand. Net als bij andere Cheyenne-handvatten, kunnen met de D-Grips cartridges snel worden verwisseld, terwijl u ook aan de handgreep kunt draaien om de naalddiepte traploos en gemakkelijk aan te passen.

Cheyenne SOL Grip

Cheyenne heeft afstand genomen van de HAWK-handvatten en heeft ook twee soorten tattoo-handvatten uitgebracht voor zijn SOL-familie van roterende machines.

De Cheyenne SOL Grip is speciaal ontworpen voor gebruik met de SOL Luna en SOL Terra tattoo machines. Het is echter ook compatibel met Cheyenne's HAWK Spirit- en HAWK Thunder-machines, evenals rotary machines met een klemverbinding.

Het ergonomische ontwerp van de handgreep zorgt ervoor dat hij comfortabel te hanteren is tijdens langere tatoeagesessies, terwijl hij ook gemakkelijk schoon te maken en in te pakken is voor hygiënedoeleinden.

Deze tattoo grips zijn verkrijgbaar in drie maten: Small, Medium en Large, met diameters van respectievelijk 21, 25 en 33 millimeter. De kleine en middelgrote grips zijn vergelijkbaar met de reeds gevestigde maten van de Cheyenne HAWK Grips, terwijl de grote SOL Grip is gebaseerd op het unieke gevoel van de SOL Nova-pen van het bedrijf.

Cheyenne SOL Nova Grips

Over de SOL Nova gesproken, Cheyenne heeft een reeks SOL Nova Grips uitgebracht waarmee artiesten kunnen blijven tatoeëren terwijl hun andere grip wordt schoongemaakt, wat een efficiënte workflow garandeert.

Net als bij de SOL Grips, hebben de Cheyenne SOL Nova Grips een ergonomisch, gemakkelijk te bedekken ontwerp en bieden ze een traploos instelbare naalddiepte tussen 0 en 4 mm.

Als je niet zeker weet welke Cheyenne tattoo-grip geschikt is voor jou en je tattoo-machine, neem dan vandaag nog contact met ons op en we helpen je graag bij het vinden van de perfecte match!