Express bezorgopties beschikbaar

Cheyenne Hawk

Cheyenne Professionele Tattoo Benodigdheden staat bekend om de producten en voor het bezitten van de meest geavanceerde technologie. Gevestigd in Berlin, Duitsland, Cheyenne heeft een assortiment mooie rotary machines ontwikkeld, naaldmodules, grips, stroomvoorzieningen en inkten voor professionele tattoo artiesten te gebruiken.

Het begon met de originele Cheyenne HAWK, hun eerste rotary machine. Hoewel niet meer in productie, de Cheyenne HAWK rotary machine was gebruikt en geliefd door professionele tattoo artiesten over de hele wereld.

vervolgs was er de Cheyenne HAWK Spirit, een lichte en flexibele rotary tattoo machine dat goed is voor alle aspecten van tatoeëren, waardoor het een fantastische all-in-one machine is. De Cheyenne HAWK Spirit voorziet in snelle slagen en puncties waardoor tattoo artiesten de machine zo waarderen door het gemakkelijke gebruik.

Na de HAWK Spirit kwam de Cheyenne HAWK Thunder, weer een geweldige all-rounder rotary tattoo machine die fantastisch is voor alle lining, shading en het kleurwerk. Cheyenne heeft de slaglengte verlengd van de HAWK Thunder tot 4mm, waardoor het super goed is voor kleur en zwart invulwerk.

Cheyenne nam het weer een stapje verder met een schitterende Cheyenne HAWK Pen, een innovatieve rotary tattoo machine dat de gevormd is als een marker pen en bevat minder vibraties dan de conventionele tattoo machines, terwijl het nog steeds de hoge punctie kracht behoudt.

Cheyenne Professionele Tattoo Benodigdheden is doorgegaan over de afgelopen jaren met het constant produceren van krachtige innovatieve en betrouwbare rotary tattoo machines.

Net zoals u uw geprefereerde Cheyenne rotary tattoo machine kunt kiezen uit onze uitgebreide collectie, kunt tevens alle accessoires krijgen die u nodig heeft voor uw rotary tattoo machine. We doen onze best om onze voorraad volledig gevuld te houden met alle Cheyenne HAWK naaldmodules, net als de voorraad in Cheyenne HAWK Grips.