De kersttijd is weer aangebroken en wij houden absoluut van alles wat met het jaargetijde te maken heeft!

Voordat we de rest van onze versieringen gaan ophangen, wilden we even de tijd nemen om herinneringen op te halen aan vroegere kerstfestiviteiten met onze goede vrienden en gesponsorde artiesten.

Kijk met ons mee naar de kerstvideo's uit het verleden en we hopen dat u enkele geweldige tatoeagebenodigdheden vindt onder uw boom en in uw kous!

2019 – Jairo Carmona – Een Kerstmis tekenfilm

Voor Kerstmis in 2019 trokken we naar Londen voor een bezoek aan Jairo Carmona, een tattoo-artiest die bekend staat om zijn opvallende en kleurrijke cartoon-tatoeages met een new-school twist.

Jairo heeft ons echt in de kerststemming gebracht met een gezellige cartoonhut tattoo die je zeker in een feestelijke stemming zal brengen voor de feestdagen.

2018 – David Corden & Semper Tattoo Studio

In 2018 besloten we naar de prachtige stad Edinburgh te gaan om de bekende tattoo artiest David Corden te interviewen in zijn Semper Tattoo studio.

We konden ons lang genoeg losrukken van de kerstmarkten om de artiesten in de studio te filmen terwijl ze aan sommige uitstekende tatoeages werken.

Zorg ervoor dat je het bekijkt en verspreid die Kerstsfeer!

2017 – Richie Bulldog & Hustle Butter Deluxe – ‘Twas the Night Before Christmas

Killer Ink werkte samen met de kerstman om wat kerstvreugde te brengen in 2017.

Alleen was het niet de jolly old Saint Nick in het pak, maar onze goede vriend en opperste hustler Richie Bulldog, medeoprichter van de beste tattoo verzorging die er is, ho-ho-Hustle Butter Deluxe!

Merry Christmas to all, and you can't knock the hustle!

Bonus: 2019 – Jairo Carmona – Tattoo Timelapse

We filmden een timelapse van Killer Ink gesponsorde artiest Jairo Carmona die de eerder genoemde gezellige cartoon cabine tattoo creëert in zijn MorningStar Tattoos studio in Londen, UK voor Kerstmis 2019.

Bonus: 2018 – Elliott Wells – Tattoo Timelapse

Toen we in 2018 in de in Edinburgh gevestigde Semper Tattoo-studio waren, filmden we ook een time-lapse van tattoo artist Elliott Wells die aan een verdovend Hannya-masker werkte.