Calvin, gevestigd in Bretagne in de Kalil Tattoo Family-studio, is de jongste van de Moktar-clan en een bekroonde expert in zwart-grijs-realistische tatoeages.

In de voetsporen van zijn vader, Kalil Moktar Sr, was Calvin als kind een fervent kunstenaar, hij vulde notitieboek na notitieboekje met popcultuurfiguren en Japans geïnspireerde kunst en prenten. Gewend om zijn vader te zien tatoeëren vanaf de bank in de woonkamer, legt Calvin zijn liefde voor de industrie neer op de sfeer die hij in de kamer voelde terwijl hij zijn vader zijn oudste broer zag tatoeëren.

Zijn eerste tatoeage was een kleine bom op de kuit van zijn vader, en sindsdien is hij opmerkelijk gegroeid als artiest en won hij prijzen op tal van conventies over de hele wereld. Zijn zelf-beschreven "fusion-stijl" heeft veel verschillende invloeden - voornamelijk realisme en Japans - waardoor hij in staat is om zijn hand te draaien voor bijna elk ontwerpdifferent influences – mostly realism and Japanese – which enables him the ability to turn his hand to almost any design.

Calvin's eerste grote overwinning was voor 'Best of Show' op het Chaudes-Aigues tattoo-festival in 2015. Hij zou in de daaropvolgende jaren meerdere onderscheidingen ontvangen, waaronder 'Best of Saturday' op Deauville Tattoo Fest in 2017, 'Best Black and Grey' op de Cezanne Tattoo Convention 2017 en vervolgens de eerste plaats neo-traditioneel op de International New York Tattoo Show in 2019. Samen met zijn artistieke familie runt hij het Corsair Tattoo Ink-festival in Bretagne, dat in 2022 zijn vijfde jaar viert.

Zijn ongelooflijke werk wordt mogelijk gemaakt met Cheyenne roterende machines en cartridges van KWADRON, evenals tatoeage-inkten van World Famous Ink, dat een van de grootste kleurenreeksen in onze winkel heeft.

Blader door het werk van Calvin en je zult een gevarieerde mix van tattoo-stijlen vinden, van fotorealistische portretten tot delicaat natuurwerk en zelfs kleurrijke, gedurfde ontwerpen die laten zien dat hij meer is dan alleen een zwart-grijs expert.

Vind het nieuwste en beste van Calvin Moktar's kunstwerken op zijn Facebook- of Instagram-pagina's.