Caterina Molin, een Italiaanse tatoeëerder met een voorliefde voor Japanse lichaamskunst, is een enorm getalenteerde kunstenaar met een portfolio dat elk jaar sterker wordt.

Zoals veel tattoo-artiesten vóór haar, was de in Belluno geboren Caterina al op jonge leeftijd geïnteresseerd in kunst en gaf ze de voorkeur aan regenachtige dagen op school, zodat ze in de klas kon blijven om te tekenen. Haar liefde voor kunst werd met de jaren alleen maar sterker en zette Caterina op het pad om de tatoeëerder te worden die we allemaal kennen en waar we van houden.

Nadat ze zich had ingeschreven voor een academie in Milaan, ontmoette ze Sabrina De Fazio, eigenaar van de Sabri Ink Lady-studio, die Caterina onder haar hoede nam en haar voorstelde aan een andere mentor en invloedrijke figuur in haar tattoo-carrière, Costantino Sasso.

Door kennis en ervaring op te doen van de voogdij van Sabrina en Costantino, en door te werken in de studio van laatstgenoemde in Marigliano, begon Caterina haar stijl te ontwikkelen van nieuw naar traditioneel, voordat ze haar ware passie met Japanse tatoeages ontdekte.

Caterina is nu te vinden bij Santos Tattoo in Gallarate, Italië en The Flying Dutchman in Naters, Zwitserland. Ze is ook een vaste klant in de conventiescene, met name nadat ze ‘Best Small Colour’ en ‘Best Medium Colour’ had opgepikt op de 25e jubileumeditie van de Milano Tattoo Convention in 2020.

Om haar prachtige Japanse tatoeages en decoratieve lichaamskunst te maken, gebruikt Caterina een verscheidenheid aan benodigdheden en apparatuur van Killer Ink Tattoo.

Blijf op de hoogte van het laatste werk van Caterina Molin door haar te volgen op Facebook en Instagram!