Hettie Baker is een in Londen gevestigde kunstenaar wiens werk wordt beïnvloed door de natuur en een expressieve schetsmatige stijl gebruikt om unieke bloementatoeages te creëren.

Hettie was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in kunst en streefde deze passie door de jaren heen voordat ze een graad in beeldende kunst afrondde.

Na het voltooien van een tattoo-stage in 2016, heeft Hettie sindsdien professioneel getatoeëerd en werkte ze bij verschillende in Londen gevestigde studio's, waaronder The Grasshopper Tattoo, Parliament en Femme Fatale. Ze neemt ook deel aan tattoo-conventies in het VK en Europa, en reist ook rond in Europese studio's voor gastplaatsen.

Bedreven in zowel kleur als zwart en grijs, combineert Hettie's stijl prachtige bloemen met schetsmatige markeringen en pastelkleurencombinaties om echt unieke kunst te creëren die over het lichaam vloeit, elementen uit de vrije hand die het beste bij de vorm passen.

Hettie gebruikt een verscheidenheid aan benodigdheden van Killer Ink om haar bloementatoeages te maken, waaronder World Famous Tattoo Ink, Hustle Butter Deluxe tattoo care, Dermalize PRO aftercare en producten van Cheyenne Professional Tattoo Equipment.

Je kunt op de hoogte blijven van al het nieuwste werk van Hettie Baker door haar te volgen op Facebook en Instagram!