De Franse tatoeëerder Sébastien Coston, beter bekend als Shooby, is een realisme-tovenaar die even bedreven is met kleurenwerk als met zwarte en grijze stukken.

Altijd al aangetrokken tot een artistieke carrière, maakte Shooby in 2009 de overstap van het verkopen van zijn originele schilderijen in zijn vrije tijd van zijn 9-5 baan naar een tattoo-artiest in de studio van zijn vriend.

Toen zijn vriend een nieuwe studio in een andere stad opende, kreeg Shooby de touwtjes in handen van de eerste en creëerde wat we vandaag kennen als Me Gus Tattoo, een van de beste tattoo-shops in Frankrijk.

Me Gus Tattoo, gelegen in de buitenwijken van Parijs in Lagny-sur-Marne, is de thuisbasis van enkele van Europa's meest getalenteerde artiesten. Shooby voegt zich bij hyperrealisme-meester Guillaume Martins, zwart-grijze micro realismeliefhebber, script- / beletteringsprofessional Fat Kush en zwart-grijze artiesten Say en Sethyr.

Na iets meer dan 10 jaar bezig te zijn met het scherpen van zijn vak en een plek aan de tafel te verdienen, wordt Shooby nu beschouwd als een van de beste realisme-artiesten die er zijn, of het nu gaat om kleur, zwart en grijs, of een unieke mix van de twee!

In de nabije toekomst zal hij ook een nieuwe tattoo-studio openen in de buurt van Disneyland Parijs, waar hij regelmatig internationale artiesten als gasten zal verwelkomen.

Shooby gebruikt een verscheidenheid aan tattoo-benodigdheden van Killer Ink Tattoo om zijn realistische stukken te maken, waaronder Tattoo Armor-nazorgpads, Intenze Tattoo-inkt en Cheyenne HAWK-tattoo-apparatuur.

Zorg ervoor dat je Shooby volgt op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al zijn laatste werk!