De Leeds Tattoo Expo keert voor de 7e keer terug naar de First Direct Arena en brengt van 18 tot 19 Huni opnieuw de beste en slimste tatoeëerders van over de hele wereld samen.

Met zo'n 180 artiesten die het weekend in de Leeds Arena zullen doorbrengen, is dit een uitstekende gelegenheid om verbazingwekkend tattoo-talent op lokaal en internationaal niveau te zien.

Mis een bezoek aan de tafels van onze gesponsorde artiesten niet - Six Bullets Tattoo in Londen zal Ben Dunning met zijn fine art en surrealisme stijl sturen, evenals Chanelle Jasmin met haar zwart/grijze fantasie portretten. Kyle Williams van Grindhouse Tattoo Productions zal ook aanwezig zijn met zijn horror portretten, terwijl Joshua Beatson een aantal van zijn multi-disciplinaire horror tattoos zal laten zien.

Kirsten Pettitt van The Church studio brengt levendig portretrealisme, terwijl Hattie Cox en Michelle Maddison van respectievelijk Tudor Row en The Keep natuurgetrouwe en botanische kleuren realisme brengen.

Hoewel je het hele weekend kunt ronddwalen langs het immense tattootalent - en misschien een snelle tattoo kunt laten zetten - is er nog veel meer te zien, waaronder een bruisende markt met boetieks die alles verkopen, van kleding en sieraden tot nazorg en industrieel materiaal. Kom langs bij de kraam van Killer Ink voor een antwoord op al je vragen over onze tatoeagebenodigdheden!

Het weekend zal vol zijn met entertainment onder leiding van King Crimson, de Drag King gastheer voor het weekend. Van de vuurspuwende Steelcats tot levenstekenlessen door Dr Sketchy's, je vindt er ook Hex Tarot die je toekomst leest, houdingsadvies van The Spin Guy en zelfs enkele toegewijde Tattoo Accountants.

En natuurlijk, wat zou een tattoo expo zijn zonder competitie? Meer informatie wordt nog vrijgegeven, maar zoals altijd zullen artiesten hun werk inzenden voor prijzen aan het einde van de dag. Minder artistiek aangelegd? Misschien kun je in plaats daarvan je geluk beproeven bij de vierde jaarlijkse Leeds Beard Competition.

Leeds Tattoo Expo ligt in het centrum van de stad en is gemakkelijk te bereiken vanuit het hele land. Met tickets voor slechts £14 voor een enkele dag of £20 voor het weekend - hoewel studenten hun weekendtickets voor een tientje kunnen krijgen - wordt het vast en zeker een bruisend weekend!