Back in business en vieren het 10e jaar bestaan, keert de ongelooflijke Tattoo Tea Party in april terug naar Manchester voor weer een episch weekend vol tattoo-inspiratie.

Voor de eerste keer gehouden in het 7.000 vierkante meter grote Manchester Central van 9 tot 10 april, kunt u een bruisende zaal verwachten met 350 van 's werelds beste tattoo-artiesten, evenals een markt met alternatieve kleding, kunstafdrukken, sieraden , tattoo-benodigdheden en nog veel meer!

Zorg ervoor dat je de kraampjes bezoekt voor dieren- en persoonsportretkunstenaar David Corden van Semper Tattoo, evenals Sam Barber en Amy Edwards van de plaatselijke North of Winter-studio voor alles wat met kleurrealisme en popcultuur te maken heeft. Er zijn ook Laura Lenihan en Chanelle Jasmin, beide van Six Bullets Tattoo in London, voor al je behoeften op het gebied van blackwork en zwart- en grijsinkt, samen met de meester in gemengde stijl Rich Harris van Dark Horse Collective.

Als het je lukt om jezelf los te rukken van de grote congreszaal, vind je botsauto's op ware grootte, gewichthefwedstrijden en de terugkeer van de Tea Party Fight Club, waar je het met je vrienden kunt uitvechten met behulp van enorme, gewatteerde boksen handschoenen!

En als je meer dan kraampjes en activiteiten nodig hebt, zul je blij zijn te weten dat de Tea Party de coolste, meest freaky artiesten voor je entertainment rondt. Voor het eerst op Tattoo Tea Party zijn conventielegendes The Fuel Girls, die hun mix van vuur, lucht en gloeiend hete alternatieve prestaties naar het weekend brengen.

Voor een beetje freakshow-goodness, bekijk de Sin City Sideshow en Dr Phantasma Sideshow Stage, en ontspan vervolgens met een beetje neo-burleske humor van de Noordwest-legende Velma Von Bonbon.

Zoek online een artiest om direct voor de dag bij hen te boeken of maak kans op een walk-up-afspraken in het weekend - veel artiesten zullen graag in de stoel krijgen.