Express bezorgopties beschikbaar
  • Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Stigma-Rotary®

Stigma-Rotary® heeft de tattoo wereld verder ontwikkeld sinds hun eerste verstelbare rotary machine in 2005. De eerste-generatie Stigma-Rotary® was uitgevonden, ontworpen en gemaakt door de rotary pionier en tevens tattoo artiest Artemis Rosakis, die nog steeds de hoofdontwikkelaar is en vader van elk Stigma-Rotary® model dat er ooit is gemaakt.

Wanneer het aankomt op het produceren van top kwaliteit rotary tattoo machines, Stigma-Rotary® is zonder twijfel de wereldleider. Stigma-Rotary®’s tattoo machines zijn gemaakt door middel van revolutionaire technologie om het gemakkelijker te maken voor elke tattoo artiest.

Een Stigma-Rotary® tattoo machine biedt maximale prestatie en behaalt optimale resultaten in shading, lining, blending, layering en colour packing.

Als de wereldwijde leverancier voor Stigma-Rotary® tattoo machines, heeft Killer Ink Tattoo het gehele assortiment Stigma® producten, met onder andere de nieuwe Stylist, Spear en Hyper V4 machines, samen met de nieuwe Stigma-Rotary® ‘Advanced’ Naaldmodules en Stigma® grips.

We hebben tevens een assortiment Stigma-Rotary® onderdelen in onze online shop.

Install Killer Ink Tattoo App Install