Tom Falgayras, ook bekend als MF Creativink, is een meermaals bekroonde tattoo-artiest uit Frankrijk die een goede hand heeft in realisme, of het nu in kleur of zwart en grijs is.

Zijn carrière was misschien een andere weg ingeslagen omdat Tom oorspronkelijk een paramedische graad had gestudeerd, maar pas toen zijn studie was voltooid, stapte hij in de wereld van de kunst.

Nadat hij verschillende artistieke stijlen had geprobeerd, waaronder ultra realistische potloodportretten en droge pastelstukken, wendde Tom zich tot tatoeëren nadat hij jarenlang een liefhebber van body art was geweest.

Van oefenen op siliconenhuid tot een stage, Tom bleef trouw aan zijn passie voor realisme, waarbij zijn tatoeages werden geïnspireerd door artiesten als A.D. Pancho, Thomas Carli Jarlier, Steve Butcher en Sandra Daukshta.

Met een carrière die steeds sterker werd, waaronder het in ontvangst nemen van verschillende prijzen van tattoo-conventies in heel Europa, opende Tom zijn eigen privéstudio, de titelloze MF Creativink, in Valence, Frankrijk.

Hoewel hij bedreven is in zwart en grijs werk, ligt de ware kracht van Tom in zijn kleur realistische tatoeages en meesterwerkreproducties, die de aandacht hebben getrokken op conventies en op sociale media en de Franse kunstenaar hebben voortgestuwd tot de positie van een van de beste tatoeëerders in Europa .

Om zijn realistische stukken te maken, gebruikt Tom verschillende benodigdheden van Killer Ink, waaronder Spektra Rotary tattoo-machines van FK Irons, Radiant Colors-inkt en Tattoo Armor-nazorgpads.

Blijf op de hoogte van de nieuwste tatoeages van Tom Falgayras/MF Creativink door hem vandaag nog te volgen op Facebook en Instagram!