Mihails Neverovs is een meermaals bekroonde Letse tattoo artist die gespecialiseerd is in kleur en zwart-grijs realisme.

Mihails begon zijn tatoeëercarrière in zijn thuisland Letland voordat hij naar Engeland ging om zijn vak voor een paar jaar te verfijnen. Vervolgens maakte hij de overstap terug naar Letland bij de grootste tattooshop van het land, Home of Tattoos, in de hoofdstad Riga.

Dan in 2017, samen met zijn vrouw en mede door Killer Ink gesponsorde artiest Sandra Daukshta, vertrok Mihails naar Clermont-Ferrand, Frankrijk, waar ze een residentie begonnen bij Noire Ink, eigendom van een van onze andere gesponsorde tatoeëerders, Thomas Carli-Jarlier.

Na zijn vertrek bij Noire Ink eind 2017, werkte Mihails bij KWADRON Tattoo Gallery in Frankfurt, Duitsland, en keerde hij terug naar Riga, Letland. Fast forward naar 2019 en Mihails en Sandra openden hun eigen studio, Inside Tattoo Gallery, in het hart van Riga.

De schittering van het realisme van Mihails is in de loop der jaren niet onopgemerkt gebleven, waarbij de artiest meerdere prijzen won op tattoo-conventies in Europa en Nieuw-Zeeland, waaronder een op het populaire Deauville Tattoo Festival.

Mihails gebruikt verschillende benodigdheden van Killer Ink om zijn tatoeages te maken, waaronder World Famous Tattoo Ink, Tattoo Armour aftercare pads, Inkjecta tattoo machines en Cheyenne tattoo equipment. In feite heeft Mihails samen met Sandra en collega-artiesten Torsten en Kätlin Malm geholpen bij het maken van de Tattoo Armour-pads, plus hulp van medische experts.

Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van al het nieuwste werk van Mihails Neverovs door hem te volgen op Facebook en Instagram!