• Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Inkjecta

23 Items

Filteren

De Inkjecta Flite Nano is een rotary tattoo machine dat is gericht op het gebruik met naaldmodules. We hebben momenteel drie verschillende versies van de Inkjecta Flite Nano tattoo machine op voorraad die online beschikbaar zijn: de Lite, de Titan en de Elite. Elke tattoo machine is gericht op het gebruik met naaldmodules wat ze erg veelzijdig maakt en daardoor geschikt voor lining, shading en colouring voor alle stijlen.

Inkjecta Flite Nano tattoo machines worden geleverd met een geïnstalleerde 3,25 mm excenter en een RCA connectie. De rotary tattoo machines hebben tevens een speciaal gemaakte ‘Nano Technology’ brushless motor zonder opstartvertraging, dat een vlekkeloze prestatie waarborgt. De besturingsvoltage voor elke Inkjecta Flite Nano is tussen 4,5 en 20 Volt.

Elke Inkjecta Flite Nano tattoo machine wordt geleverd met een medium harde aandrijfstang en Inox smeermiddel, en de Titan en Elite modellen worden daarnaast geleverd met een zachte, medium en harde aandrijfstang. Deze Inkjecta Torsion Bars laten de tattoo artiesten de hardheid van de rotary machine instellen precies zoals zij het willen, waardoor de Titan en Elite de meest veelzijdige Inkjecta Flite Nano machines zijn.

Zowel de Inkjecta Flite Nano Lite als de Elite varianten hebben een legering billet bouw, waarbij het Elite model tevens met een titanium koppelkraag wordt geleverd. De Inkjecta Flite Nano Titan heeft een frame van koolstofvezel, dat het extreem licht in gewicht maakt, niet meer dan 47 gram.

De Inkjecta Flite Nano Titan en Elite tattoo machines hebben daarnaast ook kussentjes aan de zijkanten (voor meer comfort) en een LED lampje tijdens gebruik – een gaaf extraatje.

Alle Inkjecta Flite Nano rotary tattoo machines zijn geschikt met naaldmodules grips met een kraag koppelstuk en die met een backstem, zoals Inkjecta Textured Ergo Cart Grips, DarkLab RPG Click Ergo Grips en Cheyenne HAWK Grips.

Gezien deze tattoo machines gericht zijn op het gebruik met enkel naaldmodules, kunnen tattoo artiesten naaldmodules gebruiken van de meeste bekende merken, onder andere met Cheyenne HAWK Cartridges en Killer Ink Tattoo Cartridges.

De prestatie van alle Inkjecta Flite Nano tattoo machines zijn allemaal hetzelfde. Alhoewel, de prijs verschilt afhankelijk van de bouw van de rotary machines en alle toebehoren die mee worden geleverd in de doos.

De Inkjecta Flite Nano Lite is ongeverfd en zowel de Titan als Elite modellen zijn beschikbaar om besteld te worden in verschillende opvallende kleuren.

Killer Ink Tattoo heeft tevens verschillende onderdelen voor de Inkjecta Flite Nano rotary machines in de online shop, onder andere de Bumpers, Caps, Flex Bars, Rigid Bars, Semi-Rigid Bars, Cams, en Rubberen Grip Sleeves. De Bumpers en Caps zijn beschikbaar in een reeks kleuren en kunnen gebruikt worden om uw Inkjecta Flite Nano tattoo machine te personaliseren of om uw oude onderdelen te vervangen.