Express bezorgopties beschikbaar
  • Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Boek: Black & Grey Tattoo 1-3 Volume Set - Edition Reuss

SKU BK-B-AND-G-SET
In voorraad
€ 149,99 € 149,99 € 99,99 € 99,99

Mammoth driedelige set. 75 tattoo kunstenaars van over de hele wereld. Groot formaat hardcover boeken 24.5 x 31.5 cm. Een totaal van 1,008 pagina's! Tekst in Engels, Duits en Spaans. Meer dan 860 Kleurenfoto's. Dit zwaargewicht van 10kg zit in een stevige harde doos van hoge kwaliteit en in een draagtas.

Het eerste boekdeel Chicano/Traditional laat tattookunst zien die trouw is aan haar oorsprong - een tijd waarin zelfgemaakte machines van cassettemotoren en gitaarsnaren, gedipt in Oost Indische inkt ink, werden gebruikt om de huid te markeren. De essentie van zwart/grijze kunst wordt vastgelegd in de fotografie van mede-auteur Edgar Hoill. Speciaal geselecteerde afbeeldingen, met citaten van de kunstenaars en verzamelaars vormen de hoofdlijn in dit volume, gevolgd door interviews met Jack Rudy, de peetvader van zwart/grijze kunst; en tevens tattooprotégé Jesus "Chuey" Quintanar. Hun verhaal en tattoowerken gaan vooraf aan de collectie afbeeldingen, waaronder tattoos van andere pioniers van deze stijl: Freddy Negrete, Brian Everett, and Mark Mahoney.

DHet Dark/Horror boekdeel duikt in het onderwerp van persoonlijke demonen op de huid. Paul Booth, vaak beschreven als de "Dark Lord of Tattooing" onthult een aantal redenen waarom mense zulke tattoos nemen, evenals hoe zijn eigen demonen een drijfveer zijn voor zijn kunst. Andere tattoos zijn vieringen van horror in populaire cultuur. Kunstenaar Xu Zhicheng van Tianzhilong Tattoo in Beijing zegt in zijn interview dat hij zijn inspiratie voor zijn grote donkere stukken krijgt uit vampierfilms, niet persoonlijke angsten. In dit deel vind u alles; van 'shrunken heads' tot Frankensteins tot zelfs beroemde tattoo kunstenaars afgebeeld als zombies.

Het Portrait/Photorealism boekdeel bevat werk dat fotorealistische kunst op de huid brengt. Hoewel de andere delen ook realisme bevatten, concentreert dit deel zich op portretten, landschappen en zelfs fantasieafbeeldingen afgebeeld in levensechte tableaus. Twee kunstenaars die bekend staan om deze stijl, Bob Tyrrell en Andy Engel, praten over hoe ze zijn aangezet tot deze kunstvorm en geven tips over hoe anderen erin kunnen beginnen. Hun interviews worden gevolgd door werken die the tattoogemeenschap leven heeft ingeblazen met de mogelijkheid om een moeilijke kunstvorm op een moeilijk canvas te bemeesteren.

Technische Specificaties

  • Groot Formaat: 24.5cm x 31.5cm
  • Tekst in Engels, Duits en Spaans
Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.

Install Killer Ink Tattoo App Install