Express bezorgopties beschikbaar
  • Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Neotat

16 Items

Filteren

NeoTat was opgericht door Amerikaanse Ray Webb, een man met een uitgebreide achtergrond in elektriciteit en mechanische bouwkunde en hij begon tattoo machines te bouwen begin 90 jaren voor een tattoo leverancier.

In 2004 heeft hij zijn eerste rotary tattoo machine gemaakt van zijn eigen originele ontwerp, door middel van het gebruik van een compleet nieuw mechanisme. En zo is NeoTat geboren.

Alle rotary tattoo machines gebouwd door NeoTat zijn trots gemaakt in de VS van alleen de beste materialen en onderdelen. Elke tattoo machine is precies op maat gemaakt en in elkaar zet voordat het door een rigoureuze test procedure gaat. Dit geeft de tattoo artiesten een stuk rust dat hun aankoop betrouwbaar jarenlang zal goed blijven.

NeoTat is toegewijd om de manier, waarop inkt wordt toegediend, te veranderen en met een fijnere lineaire beweging en geluidloze prestatie, de nieuwste rotary tattoo machines zullen zeker aan deze eisen voldoen.

Als u op zoek bent naar een NeoTat rotary tattoo machine, bekijk dan de fantastische mogelijkheden dat we hier aanbieden bij Killer Ink Tattoo.

We hebben beiden de NeoTat Original Tattoo Machine en de NeoTat Vivace Tattoo Machine in verschillende kleuren samen met een voorraad in motors voor de Vivace rotary machine en springs voor beide tattoo machines.

Alle NeoTat rotary tattoo machines zijn consistent en goedlopend met een uniek mechanisme dat een perfecte rechte lineaire beweging maakt. Een richting-houder (guide clip) is standaard onderdeel van de elke machine dat de naald op z’n plaats houdt en dus elastieken bandjes overbodig maakt.

Zowel de NeoTat Original als de Vivace rotary tattoo machine zijn beschikbaar in drie slaglengtes: Kort (1,8mm/2,5mm), standaard (2,5mm/3,5mm) en lang (3,5mm/4,2mm).

Het grootste verschil tussen de Original en de Vivace rotary tattoo machine van NeoTat is het gewicht, de Original weegt 160g, terwijl de Vivace weegt maar 115g. De NeoTat Vivace bevat tevens een langere slaglengte.

NeoTat rotary tattoo machines vereist daarnaast ook erg weinig in onderhoud en de body’s zijn geschikt voor de autoclaaf.