Fetching cart...

Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. Cheyenne Hawk Thunder Drive Machine in Paars
Cheyenne

Cheyenne Hawk Thunder Drive Machine in Paars

CHE-THU-PUR

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 342,00

De paarse Cheyenne Hawk Thunder is de complete alles in één machine, en levert krachtige en snelle slagen. Dit is alleen de Cheyenne Hawk Thunder Drive machine, maar Cheyenne Hawk Grips zijn ook verkrijgbaar in een maat naar keuze.

HAWK Thunder

Wat is nieuw?

Het gaat allemaal om kracht. Alle tattoo stijlen en concepten zijn nu mogelijk zonder ook maar het geringste verlies aan kwaliteit. Lijnen, schaduwen en kleuren op het hoogste niveau met slechts één machine!

De slag is verlengt tot maximaal 4mm. De grotere slag zorgt, in combinatie met de omwentelingssnelheid van de nieuwe aandrijving en de geoptimaliseerde, excentrische klepstoter, voor zeer hoge snelheid en versnelling. Het vermogen van de machine wordt nu veel efficiënter gebruikt. Dit kan niet alleen duidelijk gevoeld worden, maar je kan het ook horen!

Wat blijft gelijk?

Uitgesproken, ergonomisch design. Veelzijdig aanbod van naaldpatronen voor alle concepten en stijlen. Technische precisie made in Germany. Typisch Cheyenne. Er zijn nu nog meer naaldpatronen verkrijgbaar; 56 in totaal voor oneindige mogelijkheden!

Cheyenne Professional Tattoo Equipment.

HAWK Thunder Technische gegevens

  • Slag (mm): 4
  • Amplitude Naald(mm): 4.5
  • Gewicht (g): 77.5
  • Nominaal Voltage: 5-12V
  • Frequentie: 70 – 170 slagen per seconde

De Cheyenne Hawk Thunder gebruikt gesteriliseerde naaldpatronen. Ze zijn precies afgesteld, snel te verwisselen en worden geleverd in een verscheidenheid aan types en configuraties. De naaldpatronen hebben een geintegreerd membraan, wat bloed en inkt van de greep weghoud. Bovendien verdwijnen de naalden eenvoudigweg in het patroon als de machine uitgeschakeld wordt, wat het makkelijker en veiliger maakt om je ervan te ontdoen. Het professionele medische ontwerp van de greep en de verwijderbare voorkant maken ontsmetting eenvoudig en schoonmaken kan zonder gebruik van ultrasonische reinigier of autoclaaf.

Dit pakker bevat de Cheyenne Hawk Thunder aandrijving, een greep naar keuze. Het bevat ook drie patronen: 1x 3 Liner (0.30mm naalddiameter), 1x 13 Plat (0.35mm naalddiameter) en 1x 27 Magnum (0.30mm naalddiameter).

De Cheyenne Hawk Thunder kan aangesloten worden op elke stroomvoorziening met een standaard stekker, maar wij raden aan om de laatste versie van de PU I of PU II te gebruiken, omdat je anders de Cheyenne Startup Kabel nodig kan hebben

WAARSCHUWING!

Nep patronen lekken, zijn niet steriel en worden smerig verpakt. Zulke patronen zijn zeer gevaarlijk en kunnen besmettelijke ziekten veroorzaken! Door het gebrek aan een membraan zullen ze ook je machine snel kapot maken.

De originele Cheyenne patronen sluiten de voeding van de inkt volledig af, waardoor het bedieningspaneel en de machine niet bereikt worden.

Garantie komt te vervallen voor originele Cheyenne apparaten! We raden u dan ook sterk aan om de goedkope en niet-steriele kopieen van onze patronen niet te gebruiken.

Alle Cheyenne eenheden ondergaan de hoogste veiligheids controle en worden constant gecontroleerd op hygiene, steriliteit, functionaliteit en kwaliteit.

Cheyenne patronen zijn van hoge kwaliteit en stellen u in staat om u te concentreren op wat het beste doet: body art creeren!

http://www.cheyenne-tattoo.com/english/original.html

N.B. De Garantie wordt rechtstreeks behandeld door Cheyenne. In het hoogst onwaarschijnlijke geval dat u een probleem ondervindt met uw Cheyenne-produkt, zullen wij e nadere gegevens verschaffen waarmee u rechtstreeks contact op kunt nemen met Cheyenne, zodat uw probleem direkt kan worden opgelost

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...