Express bezorgopties beschikbaar

Cheyenne Power Supply Opstart Kabel

SKU CHE-STARTUP
In voorraad
€ 43,80

De Cheyenne HAWK thunder is ontworpen om op zijn best te werken met de laatste versie van Cheyenne voeding (danwel de PU2 of de nieuwe PU1). Als u de thunder op danwel de nieuwe PU1 of de nieuwste versie van de PU2 laat lopen, dan heeft u deze kabel niet nodig. Een ingebouwd board in de nieuwste versies van de PUI en PUII maakt het mogelijk om de machine te starten met 4-6V.

De thunder heeft een hele krachtige motor en heeft daarom op sommige voedingen zonder deze kabel, een voltage nodig van 10-11 om de motor te starten en de machine te gebruiken, het voltage kan daarna zonder problemen omlaag gebracht worden, zoals gewenst, naar 3-5 volt.

Deze kabel zorgt ervoor dat u de thunder niet op ongeveer 10-11 volt op hoeft te starten en het daarna omlaag moet brengen, u kunt hiermee simpelweg de HAWK thunder opstarten op het gewenste voltage.

Technischel Data

  • Lengte (cm): 190

NB: Uw garantie van 12 maanden is direct bij Cheyenne te gebruiken. In het zeldzame geval dat u een probleem ervaart met uw produkt, laten wij u weten hoe u direct contact op kunt nemen met Cheyenne om uw probleem op te lossen.

Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.