Fetching cart...

Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. Doos met 10 Cheyenne Hawk Magnum Naald Cartridges
Cheyenne

Doos met 10 Cheyenne Hawk Magnum Naald Cartridges

CHE-MAGNUM

Availability: In voorraad

€ 22,80

* Verplichte velden

Dit produkt bevat alle beschikbare magnum Cheyenne HAWK cartridgeconfiguraties.

Cheyenne Hawk naaldcartidges zijn snel verwisselbaar en hebben hun eigen geïntegreerde membraan, dat inkt en bloed in de cartridge houdt, weg van de grip. De naalden van de cartridge zullen uit het uiteinde van de tip steken als de met veer geladen naaldstang plunjer ingedrukt wordt, en de naalden keren terug naar hun normale startpositie wanneer losgelaten wordt, zodat het veilig is om weg te werpen.

Cheyenne Hawk naaldcartridges worden met de hand samengesteld in Duitsland en ondergaan verschillende strenge kwaliteitscontroles, voordat ze verpakt en gesteriliseerd worden.

Cheyenne Hawk naaldcartridges zorgen ervoor dat u binnen seconden uw naaldconfiguratie kunt veranderen, dat maakt uw leven een stuk makkelijker en bespaart u tijd en daarmee ook geld.

Selecteer de juiste soort.

Cheyenne heeft het volgende bericht over niet-officiële Hawk cartridges:

WAARSCHUWING!

Namaakcartridges lekken, kunnen onsteriel zijn en slordig verpakt. Zulke cartridges zijn extreem gevaarlijk, omdat ze besmettelijke ziektes kunnen verspreiden! Daarnaast verwoesten ze al snel uw machine, vanwege het missende membraan. De Originele Cheyenne cartridges sluiten de inkttoevoer volledig af, zodat ze niet uw grip en machine in lekken. Uw garantie is niet geldig als uw machine gerepareerd moet worden en het blijkt dat u namaakcartridges heeft gebruikt.

NB: Dit produkt heeft een garantie van 24 maanden, die direct bij Cheyenne geldig is.

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...