Fetching cart...

Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. Doos met 10 Cheyenne Hawk Power Naald Cartridges
Cheyenne

Doos met 10 Cheyenne Hawk Power Naald Cartridges

CHE-POWER

Availability: In voorraad

€ 23,41

* Verplichte velden

De Cheyenne Hawk Spirit gebruikt gesteriliseerde, veilige naaldpatronen. Ze zijn nauwkeurig afgesteld, makkelijk verwisselbaar in zijn leverbaar in een reeks van verschillende types en configuraties. De naaldpatronen hebben een geintegreerd membraan dat inkt en bloed van de greep vandaan houdt. Hier komt nog bij dat de naalden eenvoudigweg in het patroon verdwijnen als de machine uitgeschakeld wordt, wat het makkelijk en veilig maakt om je ervan te ontdoen.

De eenwegs naaldenpatronen worden geleverd in een steriele verpakking en hebben een hygiene-membraan dat ink en lichaamsvloeistoffen van de machine en handvat vandaan houdt. De perforaties zijn schoon, precies en makkelijk te verdragen op de huid. Speciaal voor de Spirit Hawk heeft HAWK producent MT.DERM heeft de naaldpatronen verbeterd, waardoor ze nog preciezer zijn. Het voordeel voor tatoeage artiesten: hun werk is net iets makkelijker en conformtabeler geworden en hun klanten voelen minder pijn en genezen sneller. De naalden veranderen onderbreekt het werkstroom niet: Uitpakken, aansluiten en aan de slag! En als het tijd is voor een nieuw patroon: een klik en je kan hem weggooien. De punt van de naald verdwijnt in de veiligheidseenheid, dus hoef je geen gebruikte naalden aan te raken. Dit levert minder risico op infecties. De patronen worden geleverd in verpakkingen van 10 en zijn beschikbaar in 25 configuraties en groottes die een nieuwe dimensie geven aan ongehinderde artistieke expressie.

Diameter van Micro-naald (mm): 0.4

Cheyenne heeft de volgende verkaring uitgegeven betreffende onofficiele Hawk patronen:

WAARSCHUWING!

Nep patronen lekken, zijn niet steriel en worden smerig verpakt. Zulke patronen zijn zeer gevaarlijk en kunnen besmettelijke ziekten veroorzaken! Door het gebrek aan een membraan zullen ze ook je machine snel kapot maken.

De originele Cheyenne patronen sluiten de voeding van de inkt volledig af, waardoor het bedieningspaneel en de machine niet bereikt worden.

Garantie komt te vervallen voor originele Cheyenne apparaten! We raden u dan ook sterk aan om de goedkope en niet-steriele kopieen van onze patronen niet te gebruiken.

Alle Cheyenne eenheden ondergaan de hoogste veiligheids controle en worden constant gecontroleer op hygiene, steriliteit, functionaliteit en kwaliteit.

Cheyenne patronen zijn van hoge kwaliteit en stellen u in staat om u te concentreren op wat het beste doet: body art creeren!

http://www.cheyenne-tattoo.com/nederlands/index.shtml

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...