Express bezorgopties beschikbaar
  • Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Doos met 50 KWADRON Naalden 0.35MM MEDIUM TAPER - Round Shader

In voorraad
SKU KW35RSMT
Nog %1 beschikbaar
Van € 36,00 € 30,00

Kwadron valt zonder twijfel onder de meest imposante naalden verkrijgbaar op de markt.

We presenteren met trots één van de beste produkten in haar klasse. Werkelijk uitmuntend vergeleken met vele andere merken naalden.

Iedere configuratie bevat dezelfde superscherpe, flexibele naalden met lange punt met verbeterde sterkte, gegroepeerd met de hoogst mogelijke precisie.

90% van de naalden op de markt zijn simpele produkten gemaakt van zacht staal dat kan buigen en vervormen daarom gemakkelijk. Tevens laat de kwaliteit van het solderen vaak een hoop te wensen over. De beweging van de naalden zorgt voor sterke wrijving, die gewone naalden niet kunnen weerstaan. De naald verliest scherpte en geeft metalen schaafsel en stof af wat onder de huid kan geraken en een gezondheidsrisico kan vormen. Het resultaat is niet fijn en kan weken duren om volledig te helen.

Wat wij bieden, zijn perfect geconfigureerde en gesoldeerde naalden van de beste kwaliteit. We kunnen garanderen dat in iedere doos die u koopt, iedere naald geweldig is. De scherpe naalden die nauwkeurig gegroepeerd zijn brengen u comfort in uw werk en de best mogelijke resultaten.

De kwaliteit en betrouwbaarheid van ons produkt wordt door vele bekende tattoo-artiesten gewaardeerd. Wacht niet langer en probeer de naalden uit, die gebruikt worden door de beste profesionnals in de industrie.

Beschikbare diameters: 0.25, 0.30, 0.35, 0.40mm en getextureerde naalden zijn tevens verkrijgbaar.

Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.

Naalden met tips combineren

Tabela przedstawiająca sposób doboru igieł do dziobów znajduje się tutaj.

Hornet Honey Stencil 250 ml
Hornet Honey Stencil 250 ml
€ 25,80 € 21,50
Install Killer Ink Tattoo App Install