Express bezorgopties beschikbaar

FK Irons Darklab: Hover Stroomvoorziening

SKU FK-HOVER-EU
In voorraad
€ 468,00

De DarkLab Hover van FK Irons is de eerste touchless, OLED-displayvoeding voor tatoeëren. De Hover is gebouwd voor maximale hygiëne en biedt u een meer steriele werkomgeving.

De innovatieve stroomvoorziening van DarkLab zit boordevol nieuwe en spannende functies. Met contactloze bediening moeten artiesten eenvoudigweg naar de stroomvoorziening gebaren om deze te bedienen, om kruisbesmetting te voorkomen.

Het is ook Bluetooth-ingeschakeld, wat betekent dat u verbinding kunt maken met meerdere draadloze apparaten en de firmware kunt upgraden via een applicatie voor de mobiele telefoon. Het is ook compatibel met USB-A en USB-C, zodat u uw batterijpakketten, draadloze machines of mobiele apparaten kunt opladen.

Met dubbele machine-ingangen kunt u maximaal twee tattoo-machines op de Hover aansluiten stroomvoorziening en wissel heen en weer met de swipe air-gebaarfunctie.

U kunt ook een swipe air-gebaar gebruiken om de spanning van de voeding te verhogen of te verlagen van 2 tot 17 Volt in stappen van 0,1 Volt. < / p>

De DarkLab Hover biedt drie aan / uit-modi: luchtschakelaar, draadgebonden of draadloze voetschakelaar, afhankelijk van uw voorkeur. U kunt ook tot negen snelheids- / spanningsparameters configureren en opslaan en er eenvoudig tussen schakelen door te swipen over het apparaat.

Volg uw sessie en machine-looptijden gelijktijdig met de dubbele timer ingebouwd in de Hover-stroomvoorziening.

Met een antislip magnetische voet kunt u uw DarkLab Hover veilig op verschillende oppervlakken plaatsen voor gebruiksgemak. De Hover maakt ook 180-graden schermrotatie mogelijk om de kabelpositie van uw voorkeur aan te passen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Touch bediening - vermijd kruisbesmetting
  • OLED-display
  • Dubbele machine-input
  • Bluetooth-compatibel, compatibel met USB-A en USB-C
  • Configureren en opslaan tot 9 snelheid / spanningsparameters
  • Drie aan / uit-modi: luchtschakelaar, corder of draadloze voetschakelaar
  • Spanningsuitgang: 2 - 17 V, toename / afname in stappen van 0,1 V
  • Antislip magnetische basis
  • 180-graden schermrotatie om de gewenste kabelpositie aan te passen
  • Dubbele timer om sessie en machine-looptijden tegelijkertijd te volgen / op te nemen
Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.