Express bezorgopties beschikbaar

Makkuro Sumi Chestnut Shading Light Tone 120ml

SKU MAK120-CHELIG
In voorraad
€ 19,96

Makkuro Sumi kastanjebruine shading in lichte kleurtoon.

Kastanjebruine shading-inkt is perfect voor portretten om uitdrukkingen te verkrijgen op gezichten. Een must voor Realismetattoos. Geweldig voor chiaroscurotechniek (licht-donker/claire-obscure). Ziet er super uit voor achtergronden in Japanse tattoos, geishas, karpers en nog veel meer.

Alle ingrediënten in Makkuro Sumi inkt zijn van de hoogste kwaliteit en nauwkeurig afgemeten voor accuratesse en consistentie. Makkuro Sumi inkt is dermatologisch getest, gesteriliseerd met gammastralen, per partij en op datum gecodeerd om kwaliteit en versheid te garanderen. Dezelfde consistentie en kleur in iedere partij, microbiënvrij pigment. Verzegeld, vacuüm verpakt, gemaakt in een gecertificeerd lab met verbeterde ingrediënten en kwaliteitscontroles. Makkuro Sumi heeft een vloeiende consistentie en intense kleuren voor een echt helder resultaat. Ingrediëntenlijst op het etiket.

Technische Specificaties

  • Flessenmaat (ml): 120
  • Kleurtoon:Licht
Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.

You may also like