De Milano Tattoo Conventie is een van de meest prestigieuze tattoo-conventies ter wereld, maar naarmate de COVID-19-pandemie voortduurt, is deze helaas gedwongen zijn deuren nog een jaar gesloten te houden.

Terwijl we in februari meestal naar de bekende stad van Italië, Milaan vlogen, betekende de lockdown-situatie dat we wat herinneringen wilden opdoen aan de geweldige tijden die iedereen had op eerdere conventies.

Ga met ons mee terwijl we terugkijken op eerdere Milano Tattoo Conventies en onze hoogtepunten samenvatten!

Milano Tattoo Conventie 2020 (25ste Verjaardags Editie)

Vorig jaar vierde de Milano Tattoo Conventie haar 25e verjaardag, en wat een manier om de mijlpaal te markeren!

Tijdens de 2020 Milano Tattoo Convention namen vier van onze gesponsorde artiesten prijzen in ontvangst voor hun ongelooflijke werk.

Debora Cherrys nam ‘3rd Best of Friday’ mee naar huis voor een geweldige neo-traditionele tatoeage, terwijl Kindamo van Alex De Pase’s Or Noir Tattoo Gallery ‘2nd Best of Friday’ ontving voor een geweldig zwart en grijs beenstuk.

Kindamo claimde ook de prijs voor ‘Best Large Black & Grey’ voor een andere ongelooflijk schone tatoeage, waarbij Christos Galiropoulos vervolgens ‘Best Small Black & Grey’ oppikte met een genezen portret van The Rolling Stones-gitarist, Keith Richards.

In de finale van de Milano Tattoo Conventie 2020 werd Jay Freestyle gekroond tot ‘3rd Best of Show’ voor een verbazingwekkende beenhoes met BDSM-thema die kleurrealisme combineerde met pixelart.

Milano Tattoo Conventie 2019

Op de 2019 Milano Tattoo Convention heeft onze Sandra Daukshta twee prijzen gewonnen voor een prachtige sleeve die ze op de show begon en voltooide. De eerste helft van het stuk, een pioenroos, won ‘3rd Best of Friday’, terwijl de toevoeging van twee portretten het volledige werk ‘Best of Saturday’ opleverde.

Kunstenaars Kindamo en Mr Nobody van Or Noir Tattoo Gallery haalden ‘Best Realistisch’ op voor hun zwart-grijze samenwerking, terwijl Rich Harris ‘2nd Best Color’ won voor een prachtig beenstuk.

Milano Tattoo Conventie 2018

De geschiedenis herhaalde zich op de 2018 Milano Tattoo Convention toen onze gesponsorde artiesten Ryan ‘The Scientist’ Smith en Jay Freestyle voor het tweede opeenvolgende jaar ‘Best of Show’ wonnen met een geweldige beenhoes.

Debora Cherrys pakte ook 'Best of Friday' voor het tweede jaar op rij en '2nd Best of Saturday' voor twee opvallende neo-traditionele tatoeages, terwijl Sandra Daukshta's uilenportret opnieuw '2nd Best of Friday' claimde en het werk van Fernando Bisceglia werd met de naam 'Beste kleur'.

Milano Tattoo Conventie 2017

De kers op de taart van de 2017 Milano Tattoo Convention was dat Ryan Smith en Jay Freestyle de ‘Best of Show’ -prijs mee naar huis namen voor een adembenemende collaboratieve beenkoker.

De prijzen gingen ook naar Debora Cherrys voor ‘Best of Friday’ en Sandra Daukshta voor ‘2nd Best of Saturday’.

We hopen dat je genoten hebt van deze samenvatting van eerdere Milano Tattoo Conventies en we hopen jullie allemaal zo snel mogelijk in Italië te zien!