Express bezorgopties beschikbaar
  • Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Boek: Tattoo Masters Flash Book Collection Part 2 - Edition Reuss

SKU BK-TMFC2
Niet op voorraad
€ 69,99 € 69,99 € 49,99 € 49,99

TATTOO MASTERS FLASH COLLECTION PART 2 start met een interview met tattooïst en exceptionele artiest Filip Leu. De hele "Leu family clan" heeft bijgedragen aan fantastische flashkunst. Een ander geweldig interview met Piotr Wojciechowski, directeur van het "Poolse Tattoo Museum", biedt een interessant inzicht aan in de wereld van tatoeëren in Oost-Europa. Als speciaal toppunt voor het boek, biedt hij imposante, historische flash-sheets aan uit de beginjaren van tatoeëren! Namen als "Sailor" Jerry Collins, Ray Emms, Milton Zeis, Ted Hamilton and Leonard St. Clair klinken als muziek in de oren van tattoo aficionados - muziek van vroegere tijden. De uitgebreide collectie aan flash die volgt is uniek! De illustraties en tekeningen zijn exclusief voor deze collectie gemaakt en zijn geproduceerd door contemporaine tattoo-artiesten die onder de besten ter wereld vallen. Iedere artiest presenteert zijn werk in zijn eigen stijl. Deze explosie van ornamentale, multistilistische flashstijlen zal het hart van iedere tattooïst sneller doen kloppen.

TATTOO MASTERS FLASH COLLECTION PART 2 bevat werken van Mouse Lopez, Espi, Leo Zulueta, Luke Atkinson, Dan Sinnes, Trojan, Felix Leu, Colin Dale, Filip Leu, Chee, Indio Reyes, Jess Yen, Tommy Cyklone Garcia, Naoki, Goethe Silva, Lucio Ramirez, Rick Clark, Krazy K, Olivier Julliand, Kurt Wiscombe, Bale Sineros, Ade Itameda, Chris Ayala, Andy Shou, Jean-Luc Navette, Brent McCown, Horitaka, Diego Garcia, Dimitri Hk, Paulo Manabe, Pepe Nueva York, Taku Oshima, Marcos Adame en nog veel meer.

Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.

Doos met 12 Killer Ink Grip Wrap 50MM x 4.5M - Zwart
Doos met 12 Killer Ink Grip Wrap 50MM x 4.5M - Zwart
€ 18,00 € 15,00
Bag of 200 Saferly Skull 16mm Ink Cups - Black
Bag of 200 Saferly Skull 16mm Ink Cups - Black
€ 18,00 € 15,00
Doos met 100 Wegwerp Scheermesjes
Doos met 100 Wegwerp Scheermesjes
€ 14,95 € 12,46
Install Killer Ink Tattoo App Install