• Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

EGO

EGO Rotary tattoo machines zijn super lichte machines met een pols-vriendelijk ontwerp. Het originele idee van Engelse tattoo artiest Bez was om een machine te creëren dat kon vast gehouden worden net als een pen en dat tevens de perfecte balans en naald controle aanbiedt.

Alle EGO Rotary tattoo machines zijn in elkaar opgebouwd in Engeland van hoge kwaliteit materialen en zijn makkelijk schoon te maken, met het fantastische “power triangle” systeem. De nieuwe EGO Vertex 2 en EGO R12 Plus Plus rotary tattoo machines zijn geweldige voorbeelden van hoe ver het merk over de afgelopen jaren is gekomen.

Alle afgelopen EGO Rotary tattoo machines worden geleverd met meerdere verschillende power triangles en elke kleur is een andere dichtheid rubber. Hiermee kan de tattoo artiest zelf de de EGO Rotary tattoo machine instellen precies naar eigen voorkeur, met betrekking tot de give en throw. Verschillende rubber combinaties kunnen gebruikt worden voor lining en shading.

Ontworpen door Bez, het power triangle systeem dat in alle EGO Rotary tattoo machines efficiënt het voor- en achterspring systeem nabootst van een coil tattoo machines.

Dus met een EGO Rotary tattoo machine krijgt u de zekerheid van een rotary tattoo machine met dezelfde werkcapaciteit van een coil tattoo machine.

Naast de EGO Rotary tattoo machines dat Killer Ink Tattoo op voorraad heeft, kunt u ook uit een reeks aan grips kiezen en andere accessoires ontworpen door dit grote tattoo merk.